DİYARBEKİRSPOR,K.MARAŞ BELEDİYESPOR’A HAZIR

3.Lig 2.Grup’ta ikinci yarının ilk haftasındaki Etimesgut Belediyespor maçının rakip takımın kupa maçları nedeniyle 23 Mart’a ertelenmesi ve geçen haftayı da fikstür gereği bay geçirmesi nedeniyle ikinci yarıda şu ana kadar 1 maç yapabilen Diyarbekirspor’da lig maçı özlemi bitiyor.

DİYARBEKİRSPOR,K.MARAŞ BELEDİYESPOR’A HAZIR
 50 gün sonra taraftarları ile kendi sahasında buluşacak olan Diyarbekirspor,6 puan önünde olduğu K.Maraş Büyükşehir Belediyespor’u yenerek galibiyet serisi başlatmak istiyor. Yarın  Atatürk Stadı’nda oynanacak  maçın başlama saati 13.00.

YÖNETİMDEN TAKIMA YEMEK

Sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı Yeşil-Kırmızılı takım,önceki akşam bir restorantta yönetim tarafından verilen yemeğin ardında kendi tesislerinde kampa girerek maç saatine kilitlendi.

Bu sezon evindeki 9 maçta 7 galibiyet ve 2 yenilgi ile 21 puan toplayan Diyarbekirspor,14 gol atıp 6 gol yedi. Konuk takım ise 10 deplasman maçında 4 galibiyeti,3 beraberlik ve 3 yenilgi alarak hanesine 15 puan yazdırdı.

MAÇIN HAKEMLERİ URFA VE SİİRT’TEN

 Konuk takımda kart cezalıları Ramazan Haklı,Muhammed Ali ve Ömer  Çoban bugünkü maçta forma giyemeyecek.

İki takım arasında ligin ilk yarısında K.Maraş’ta oynanan maç 0-0 sona ermişti.
Şanlıurfa’dan Niyazi İzgören’in yöneteceği maçta Siirt’ten Servet Reyhan ve Şanlıurfa’dan Süleyman Aslan yardımcı hakemlik görevini yerine getirecek. Maçın 4.hakemi ise Şanlıurfa’dan Erhan Kutlu.

YUMURTALI DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Son idmandan önce yeni yaşlarını kutlayan Emir Alagöz ve Berat Bilen için arkadaşları tarafından doğum günü sürprizi yapıldı. Hazırlanan un ve yumurtaları iki futbolcuya fırlatan futbolcular ilginç görüntüler oluşturdu. Daha sonra futbolcular ve teknik heyete tatlı ile pasta ikramı yapıldı. Takım arkadaşlarına teşekkür eden Berat ve  Emir,”En iyi hediye K.Maraş maçını kazanmak olacak” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2016, 14:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER