DİYARBEKİRSPOR,KRİTİK BİR MAÇA ÇIKIYOR

3.Lig’de 15.hafta maçları yarın oynanacak. 2.Grup’ta günün önemli maçlarından biri Diyarbakır’da oynanacak. Son 8 maçında 5 galibiyet ve 3 beraberlik alarak 18 puan toplayan Diyarbekirspor, sezona şampiyonluk hedefi ile başlamasına rağmen şu ana kadar istediği sonuçları alamayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’la kozlarını paylaşacak.

DİYARBEKİRSPOR,KRİTİK BİR MAÇA ÇIKIYOR
 3.Lig’de  15.hafta maçları yarın oynanacak. 2.Grup’ta günün önemli maçlarından biri Diyarbakır’da oynanacak. Son 8 maçında 5 galibiyet ve 3 beraberlik alarak 18 puan toplayan Diyarbekirspor, sezona şampiyonluk hedefi ile başlamasına rağmen şu ana kadar istediği sonuçları alamayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’la kozlarını paylaşacak. İki takım için de kritik öneme sahip olan maç öncesinde Diyarbekirspor’da Umut Aslan ve Erhan Kurt sarı kart cezalısı. Aynı zamanda sakat olan Erhan’ın Diyarbakır’da yapılan tetkiklerinde net bir kanıya varılamazken,deneyimli futbolcu sakatlığı ile ilgili kesin teşhis konulması amacı ile İstanbul’a gitti.

‘ÇOK DİKKATLİ OLMAK ZORUNDAYIZ’
Kendi sahasındaki 6 maçta 5 galibiyet ve 1 yenilgi alarak 15 puan toplayan Diyarbekirspor ,hem 8 maçlık yenilmezlik ünvanına yeni bir halka ekleyerek zirve yarışında bir engeli daha aşmak istiyor. Dün futbolcuları ile bir toplantı yapan teknik direktör Namık Altunsoy,rakibin puan cetvelindeki yerine aldanmamak gerektiğini söyledi. Altunsoy,”Sezona iddialı başlayan,istediği sonuçları alamasa da diri ve iyi oynayan bir rakiple karşılaşacağız. Çok dikkatli olmak zorundayız. Kazanmak için onlardan fazla istemeli ve daha fazla mücadele etmeliyiz” dedi.

13.00’DA BAŞLAYACAK MAÇIN HAKEMLERİ
Levent Eriş’in çalıştırdığı Manisa ekibi de bu maça çıkış gözüyle bakıyor. Manisa temsilcisi,6 deplasman maçında 1 galibiyet,2 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 5 puan toplayabildi.

Atatürk Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak maçı İstanbul bölgesi hakemleri yönetecek. Emre Kosif’in düdük çalacağı maçta Vedat Demir ve Ümit Ambar yardımcı hakemlik yaparken,4.hakemlik görevini Murat Yaroğlu yerine getirecek.
Maçın bilet fiyatları ;kapalı 10 TL,maraton 5 TL ve numaralı 15 TL olarak açıklandı.


 

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2015, 11:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER