DİYARBEKİRSPOR’LU FUTBOLCULARA CEZA

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor’un kendi sahasında Kahramanmaraş Buyükşehir Belediyespor’a mağlup olmasının cezasını futbolcular ödeyecek.

DİYARBEKİRSPOR’LU FUTBOLCULARA CEZA
 Yeşil – Kırmızılı takıamın Teknik Direktörü Namık Altunsoy, kesin galibiyet için çıktıkları sahadan, futbolcularının kötü oyun sergileyip mağlup ayrıldıklarını belirterek, “ Futbolcularımı saha içirisinde tanıyamadım dersem yerinde olur.Takımımın bu görüntüsü beni çok üzdü..Beklenmedik bu yenilginin sorumlusu benim ; Çünki bu takımın başında olduğum sürece  başarısızlığında sorumlusu benim. Kendi sahamızda oynuyoruz ama kaybediyoruz,, ama ne yazıkki bunu gördük. Maçımızı izlemeye gelen başkanımızı ve taraftarlarımızı hiçte üzmeye hakkımız yoktur. “ dedi.

Maç sonrasında  teknik ve futbolcularla kulüp binasında toplantı yapan onursal başkan Feyzi İlhan’lı “ hiçbir yerden destek almadan bu işi yürütmeye çalışıyoruz. Maddi ve manevi olarak kimseyi mağdur etmiyoruz. Türkiye’de futbolcularına borcu olmayan ender kulüplerden birisiyiz. Biz bu parayıda sokakta bulmuyoruz. Sizler  motive olun, başarılı olun diye hiçbir fedakarlıktan çekinmiyoruz. Bunun karşılığı bu olmamalıydı. Böyle mağlup olursak nasıl şampiyon oluruzki. Bundan sonraki tedbirlerimiz dahada ser olacaktır bunu iyi bilesiniz.Çok sevdiğimiz takımımız başarı çizgisini yakalamayana kadar ödemeliri yapmayacağız.” Şeklinde konuştu.

Yönetim kurulunun futbolculara 2 şer maç başı alacaklarına denk gelecek şekilde para ceza verildi. Bundan böylede hem teknik heyetin, hemde yönetimin futbolculara taviz vermeyeecğide öğrenildi,





Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2016, 17:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER