DİYARBEKİRSPOR’LU ROHAT ORTAÇ TAKİPTE

Spor Toto 3.Lig 3. gurup kulüplerinden Diyarbekirspor’un alt yapısında bulunan genç ve başarılı futb olcular her geçen gün kendilerini sahada yaptıkları mücadelerle ispatlıyorlar.

DİYARBEKİRSPOR’LU ROHAT  ORTAÇ TAKİPTE
 Spor Toto 3.Lig 3. gurup kulüplerinden  Diyarbekirspor’un  alt yapısında bulunan genç ve başarılı futb olcular her geçen gün kendilerini sahada yaptıkları  mücadelerle ispatlıyorlar. Bunlardan biriside Rohat Ortaç. Kendisi söylememesine  karşın bir çok spor adamı taarfından takibe alındığı gelen bilgiler arasında.

Takımında stoper, bir çok zamanda ileriye dönük  oynayan 3 sezondur Diyarbekirsporun alt yapısında, değerli  Teknik Direktör ve antrenörler nezaretinde yetişen Rohat Ortaç, yaptığı  açıklamada, 2001 doğumluyum iyi bir fiziğe sahibim. 3 Sezondur Diyarbekirspor’da alt yapı takımlarında oynuyorum. Kendi katagorimin kaptanlığına getirildim. Hocalarımın sayesinde buralara geldim onların bana güvenmesi benim de kendime güvenimi yerine getirdi. İyi bi takıma sahipiz. Takım olarak iyi çalışır ve güvenirsek birbirimize, yapamayacağımız şey yok. Bu sene akademiye katılmamız da çok güzel oldu. Allahın izniyle bu güzel şehirimizi terimizin son damlasına kadar elimizfen geldiğince temsil edeceğiz. Mevkiim stoper zaman zaman ileriye dönük te oynatıyorlar hocalarım beni. Futbolda tek bi yere bağlı kalmamamız lazım zaten. Ne kadar çok yerde oynarsak o kadar avantajlı oluruz. Kendime güvenim tam ve bana güvenenleri mahçup etmemek için elimden geleni yapııyorum yapacağımda. Allahın izniyle bu sene çok güzel bi başarı ivmesi yakalayacağız 2016 – 2017 sezonunda  Coca – Cola Gelişim Akademi liginde süper başarılı olacağımıza inanıyorum. Geçen sezon   U – 15, U-16, U -17 ve U 19 takımlarında forma giyip mücadele verdim. Tek hedefim futbol oynamak, ve ilerleyen sezonlarda A takımında hizmet verebilmek,. Tek hedefim futbol oynamak, ve ilerleyen sezonlarda A takımında hizmet verebilmek,  daha üst kulüplerde  Diyarbakır’ı temsil edebilmek. “  dedi
        
Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2016, 17:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER