DİYARBEKİRSPOR’UMUZ SON İSTANBUL DEPLASMANI İÇİN YARIN YOLA ÇIKACAK

Diyarbekirspor’umuz , bu sezon İstanbul’daki son maçını 17 Nisan Pazar günü yapacak. Sultanbeyli Göletli Futbol Sahası’nda saat 15.00’da başlayacak maçta rakip ligin orta sıralarında yer alan Sultanbeyli Belediyespor olacak. Play-Off’a kalmayı garantilediği için Kemerspor 2003 maçından sonra futbolculara Çarşamba gününe kadar izin veren Diyarbekirspor’umuz ,dün yaptığı idmanla başladığı Sultanbeyli Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını bugün yapacağı idmanla tamamlayacak.

DİYARBEKİRSPOR’UMUZ SON İSTANBUL DEPLASMANI İÇİN YARIN YOLA ÇIKACAK
 Diyarbekirspor’umuz , bu sezon İstanbul’daki son maçını 17 Nisan Pazar günü yapacak. Sultanbeyli Göletli Futbol Sahası’nda saat 15.00’da başlayacak maçta rakip ligin orta sıralarında yer alan Sultanbeyli Belediyespor olacak. Play-Off’a kalmayı garantilediği için Kemerspor 2003 maçından sonra futbolculara Çarşamba gününe kadar izin veren Diyarbekirspor’umuz ,dün  yaptığı idmanla başladığı Sultanbeyli Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını bugün  yapacağı idmanla tamamlayacak.

PLAY-OFF ÖNCESİ DEĞERLENDİRME

Diyarbekirspor,bu sezon İstanbul’da oynadığı maçlarda Sancaktepe Belediyespor’u 2-0 ve Gaziosmanpaşa’yı da 1-0 mağlup etti.

Yarın (Cuma)  Anadolu Yakası’nda yer alan Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden İstanbul’a ulaşacak olan kafilemiz,maçın oynanacağı Sultanbeyli ilçesine yakın bir yerdeki otelde kampa girecek. Bu akşam onursal başkan Feyzi İlhanlı’nın vereceği yemeğe katılacak olan takımla yemeğin ardında bir dizi görüşme ve toplantılar yapılacak.

TÜM TAKIM GÖTÜRÜLECEK

Sultanbeyli Belediyespor maçında forma giyemeyecek olan sarı kart cezalısı Mehmet Özdıraz,Emre Aktaş ve kaleci Onur Bilgin ile takım Play-Off’u garantilediği için dinlendirilecek olan futbolcular da toplantı,yemek ve moral artırıcı etkinlik nedeniyle İstanbul’a götürülecek.

Diyarbekirspor’umuz ,Sultanbeyli Belediyespor’la 17 Nisan Pazar günü yapacağı maçın ardında 24 Nisan Pazar günü kendi sahasında Orhangazispor ve 30 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Ankara Adliyespor’la karşılaşarak normal lig maratonunu tamamlayacak. Play-Off eşleşmeleri,maçların tarihi  ve kesinleşen statüsü daha sonra TFF tarafından açıklanacak.

KARATECİLERDEN İDMAN ZİYARETİ

Bu arada katıldıkları organizasyonlarda elde ettikleri başarılarla dikkat çeken Diyarbekirspor’lu karateciler,futbol takımının idmanını ziyaret etti. Futbolcularla görüşerek desteklerini ve güvenlerini dile getiren karateciler,daha sonra futbolcularla resim çektirdi. Futbolcular da elde ettikleri başarılardan dolayı karatecileri kutlayarak yapılan ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2016, 17:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER