DİYARBEKİRSPOR’UN YENİ TRANSFERİ BARIŞ ATAŞ İDDİALI

3.Lig 2.Grup takımlarından Diyarbekirspor’un yeni transferi Barış Ataş, sakatlıktan çıktıktan sonra düzenli idman yaptığını belirterek ,en kısa zamanda arkadaşları ile arasındaki açığı gidererek oynamayı hedeflediğini söyledi.

DİYARBEKİRSPOR’UN YENİ TRANSFERİ BARIŞ ATAŞ İDDİALI
 3.Lig 2.Grup takımlarından Diyarbekirspor’un yeni transferi  Barış Ataş, sakatlıktan çıktıktan sonra düzenli idman yaptığını belirterek ,en kısa zamanda arkadaşları ile arasındaki açığı gidererek oynamayı hedeflediğini söyledi. Barış,”Geçen sezonun devre arasında sakatlandım. Pes etmedim ve başarılı bir tedavi süreci geçirdim. Tedaviden sonra düzenli idman yaptım. Ben daha önce de sakatlıklar yaşadım ve sahalara döndüm. Şu an için tek eksiğim takımla idman yapmamış olmak. Onu da gidereceğim.” dedi.

 

‘TAKIMDAKİ HAVAYI İYİ GÖRDÜM’

Takımda herkesin kendisini bağrına bastığını belirten Barış, takımdaki havayı da beklediğinden daha iyi bulduğunu söyledi. Barış,”Önceden tanıdığım arkadaşlar var. Güzel ve birbiri ile uyumlu bir kadromuz var. Uyum sağlamakta zorluk çekmedim. Tek düşüncem bir an önce oynamak ve şampiyonlukta pay sahibi olmak.Feyzi başkanın emekleri inşallah bu sezon boşa gitmeyecek. Camiamızın yüzünü de güldüreceğiz. Diyarbekirspor için çıkış yıllarının başlangıcı olacak.” diye konuştu.

 

FUTBOLCU SEÇMELERİ İÇİN AÇIKLAMA

Diyarbekirspor, merakla beklenen alt yapı seçmeleri için açıklama yaptı. Açıklamada”Alt Yapı Seçmeleri İçin çok sayıda talep geliyor. Bu konuda gerekli hazırlıklar yapılmaktadır. Alt yapı bu konuda teknik heyetmiz planlama yapmaktadır.En kısa zamanda futbolcu seçmelerinin tarihi yeri sezonluk alt yapı planlaması katılacağımız yaş kategorileri ve mücadele edeceğimiz ligler açıklanarak halkımıza duyuru yapılacaktır.” ifadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2015, 14:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER