DİYARBEKİRSPOR,YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BOLU’DA BAŞLADI

Yeni sezonda 3.Lig 2.Grup’ta mücadele edecek olan Diyarbekirspor, 2015-2016 sezonu için Bolu’nun Esentepe bölgesinde kampa girdi.

DİYARBEKİRSPOR,YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BOLU’DA BAŞLADI
 İki etaptan oluşan ve yaklaşık 25 gün devam edecek kamp çalışmaları için startı veren Yeşil-Kırmızılı takım, öncelikle kros ve kondisyona dayalı idmanlarla güç depolayacak. Sezonun ilk çalışmalarına  iç transferde kalan futbolcular ile yeni transferlerin tamamı katılırken,teknik heyetin daha önce verdiği programı tatilde uygulayan futbolcuların kampa hazır geldiği dikkat çekti.

 

İKİ ETAPLI KAMP ÇALIŞMASI

Kulüpten yapılan açıklamada,kampın iki etap halinde gerçekleşeceği kaydedildi. Açıklamada,” İlk etabın ardında takıma kısa süreliğine izin verilecek. Esentepe’de yapılacak olan ikinci etapta ise taktiksel çalışmalar ve hazırlık maçları yapılacak. Hazırlık maçlarının programı daha sonra netleşecek.

12 Ağustos’ta tamamlanacak kampın ardında izne ayrılacak olan takım, daha sonra Diyarbakır’da toplanarak lig hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek.

‘ÖNEMLİ BİR STOPERLE ANLAŞTIK’

Açıklamada,yapılan transferler hakkında da bilgi verildi. Açıklamada,”Kulübümüz iç transferde Ceyhun Demircan  Erhan Kurt,Fahrettin Bıyıklı,Serdar Cansu, Erdinç Karakaş ,Enis Gül,Mehmet Özdıraz,Tunç Behram,Uğur Durmuş,Mustafa Kuru ,İbrahim Konuksever ,Eren Kurtulmuş ve Halil Akhan ile anlaştı.Dış transferde Van Büyükşehir Belediyespor’dan Sercan Özdem,Sakaryaspor’dan Muhammed Yürükuslu,Darıca G.Birliği’nden Adem Aydın,Keçiörengücü’nden Emir Alagöz, Sarıyer’den Mert Somay,Ankara Demirspor’dan Umut Aslan,Düzyurtspor’dan Suat Mutlu,Silivrispor’dan Selçuk Aslan’ı transfer etti. Önemli bir stoperle anlaşmış durumdayız. Kulübü ile olan bonservis sorunu çözüldükten sonra bu oyuncuyu açıklayacağız.”denildi.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2015, 17:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER