DİYAR'IN DEPLASMAN ZAFERİ

Bucaspor’u 3-1’le geçen Diyarbekirspor, sezonun ilk deplasman zaferine imza atmanın ve bu sezon ilk kez iki maç üst üste kazanmanın sevincini yaşıyor. Şimdi hedef 7 günde yapılacak üç maçı kazanmak.

DİYAR'IN DEPLASMAN ZAFERİ
 3.Lig 3.Grup’ta Bucaspor’u deplasmanda 3-1 yenerek 12 puan ve averajla zirvenin ortağı olan Diyarbekirspor’da büyük sevinç yaşanıyor. Bu sezon ilk kez iki maç üst üste kazanan ve deplasmandaki ilk galibiyetine imza atan Yeşil-Kırmızılı takımda teknik direktör İskender Eroğlu da takımın başında çıktığı ikinci sınavından da 3 puanla ayrıldı.

İzmir’de oynanan Bucaspor maçında dostluk ve centilmenlik adına güzel görüntüler de yaşandı. İki takım taraftarları karşılıklı olarak takımları tribüne çağırarak alkışladı.

Kritik Periyot Başlıyor

Diyarbekirspor’u 7 gün içinde yapacağı üç maçlık yoğun program bekliyor. 13 Ekim Cumartesi günü kendi sahasında aynı puana sahip olduğu Antalya ekibi Serik Belediyespor’u ağırlayacak olan Diyarbekirspor,daha sonra 4 günde iki deplasman maçına çıkacak. 17 Ekim Çarşamba günü İstanbul’da Bağcılarspor ve 21 Ekim Pazar günü Cizre’de Cizrespor’un konuğu olacak.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2018, 14:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER