Diyar’ın Kombinelerine İlgi

Y.Diyarbakırspor’a maddi destek sağlamak amacıyla satışa sunulan kombine biletlere her geçen gün ilginin arttığı bildirildi.

Diyar’ın Kombinelerine İlgi
Şu ana kadar ziyaret edilen sivil toplum örgütleri ve iş çevreleri bilet alarak kulübe destek olurken,kent içindeki taraftarların yanı sıra Diyarbakır dışında yaşayan taraftarların da maçları izleme imkanları olmamasına rağmen bilet talebinde bulunarak kulübe destek olmak istedikleri ifade edildi.

BİLETLERDE ‘DİYARBAKIRSPOR AŞ’ İBARESİ

Üzerinde ‘Diyarbakırspor AŞ’ yazılı olan biletleri alanlara ödedikleri para karşılığında makbuz veriliyor. Önümüzdeki günlerde bazı firma ve kuruluşların toplu şekilde bilet satın alması da bekleniyor.
Bilet satışına ilgiyi artırmak için kulübün internet sitesinin yanı sıra sosyal paylaşım sitelerinde de tanıtım yapılırken,yönetim ilgiyi artırmak amacıyla Vali Mustafa Cahit Kıraç ve kentin diğer yöneticilerinden de randevu talebinde bulundu.

TAKIM KAYSERİ MAÇINA KİLİTLENDİ

Bu arada Pazar günü kendi sahasında yapacağı Kayseri Şekerspor maçı hazırlıklarını sürdüren Y.Diyarbakırspor, kritik mücadeleye kilitlendi. Maçın provası şeklindeki çift kale maç Atatürk Stadı’nda yapılırken,Teknik Direktör Namık Altunsoy, maçlarda yaşadıkları gol sorunu nedeniyle takıma hücuma yönelik çalışmalar yaptırdı. Futbolcuların hırslı olması dikkatlerden kaçmazken,Uğur Parlak’ın iyileşerek takıma dahil olduğu ve sakatlığı bulunan Akın’ın ise düz koşulara başladığı ifade edildi.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2013, 13:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER