DİYAR,TRANSFERE YOĞUNLAŞTI

Diyarbekirspor, devre arasındaki ilk transferini 2.Lig ekibi Karagümrük'ten ön libero Taner Yıldız'la anlaşarak gerçekleştirirken,diğer transferlerin de bir kaç gün içinde açıklanması bekleniyor

DİYAR,TRANSFERE YOĞUNLAŞTI
 Diyarbekirspor'un yeni transferi 25 yaşındaki Taner Yıldız,futbola İstanbul amatör lig takımlarından Koca Sinanspor’da başlarken,Süper Lig ekibi Kasımpaşa’da profesyonelliğe geçip burada 2 Süper Lig maçında da oynadı.

Kasımpaşa'dan sonra sırasıyla  İstanbulspor,Bayrampaşa,Pazarspor ve Halide Edip Adıvarspor gibi takımlarda oynayan Taner,geçen sezonun devre arasında 2.Lig ekibi Ottocool Karagümrük’e transfer oldu. Karagümrük'te 1.5 sezonda 30 maç oynama başarısı gösteren Taner,orta alanda ön libero olarak görev yapıyor. 

Diyarbekirspor’da transferler Taner Yıldız’la sınırlı olmayacak. Savunmaya ve kanatlara da takviyeler yapılacak. Teknik heyetin bu mevkiler için istediği takviyeler için oyuncularla anlaşmaya varıldığı, birkaç gün içinde kulüpleriyle olan tüm pürüzler giderilerek kamuoyuna açıklanacağı kaydedildi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2018, 17:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER