DOĞA YÜRÜŞÜ’NÜN 2.Sİ ÇÜNGÜŞTE YAPILACAK

Büyükşehir Belediyesi’nin, “Doğa ile Bütünleş Sporla Özgürleş” sloganıyla düzenlediği Doğa Yürüyüşü’nün ikincisi 25 Haziran’da Çüngüş ilçesi Mediâ Mahallesi’ne yapılacak.

DOĞA YÜRÜŞÜ’NÜN 2.Sİ ÇÜNGÜŞTE YAPILACAK
 Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü’nün, 2015 yılında “Doğa ile Bütünleş Sporla Özgürleş” sloganıyla başlattığı Doğa Yürüyüşleri devam ediyor. Bu yıl ilki 28 Mayıs’ta Çermik Şeyhan Dede Şelalesi’ne gerçekleştirilen Doğa Yürüyüşü’nün ikincisi Çüngüş ilçesi Mediâ Mahallesi’ne yapılacak.

Spor Şube Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, Doğa Yürüyüşü ile yurttaşları sporla bütünleştirerek yeniden doğa ile buluşturmanın amaçlandığı kaydedildi. Açıklamada, “Bir günlük de olsa yurttaşları kent yaşantısından uzaklaştırmak istiyoruz. Böylelikle yurttaşlar kent yaşantısının verdiği tembellikten, kirlilikten ve gürültüden kurtulacak ve temiz hava alacaklar. Bir günlük bile olsa insanları bunu teşvik etmek istiyoruz. Ayrıca var olan doğal yaşam, tarihi ve coğrafi gerçekliğini aktiviteye katılacaklarla paylaşmak istiyoruz.” denildi.

En son başvuru tarihi 24 Haziran

Doğa Yürüyüşü’nün 25 Haziran’da Çüngüş ilçesi sınırları içerisindeki Mediâ Mahallesi’ne yapılacağının belirtildiği açıklamada, tüm katılımcılara üzerinde ‘Doğa ile Bütünleş, Sporla Özgürleş’ yazılı tişört ve şapka verileceği kaydedildi. Açıklamada, katılımcıların cumartesi günü saat 07.00’da Sümerpark Ortak Yaşam Alanı’nda toplanıp saat 07.30’da Mediâ Mahallesi’ne hareket edeceği bildirildi. Açıklamada, Doğa Yürüyüşü’ne katılmak isteyenlerin 20-24 Haziran tarihleri arasında Sümerpark Ortak Yaşam Alanı’ndaki Spor Şube Müdürlüğü’ne başvurması gerektiği kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2016, 16:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER