EFSANE DİYARBAKIRSPOR'UN İMDADINA DTSO YETİŞTİ

Sezon başında lisansların çıkması için kulübe maddi destek sağlayan DTSO transferler için'de gerekli olan parayı ödemek için öncülük yaptı. DTSO Başkanı Mehmet Kaya,”Diyarbakırspor’u Yeniden Ayağa Kaldırmak Her Diyarbakırlının Görevidir” dedi.

EFSANE DİYARBAKIRSPOR'UN İMDADINA DTSO YETİŞTİ

Diyarbakır 1.Amatör Ligi’nde mücadele eden Diyarbakırspor’un transfer için futbolcuların lisans sorunu GSYD’nin girişimleri ve Diyarbakır Ticaret Ve Sanayi Odası’nın öncülüğüyle çözüldü. İbrahim Cisse ve Lima’nın lisanslarının çıkarılması için gerekli olan para temin edilerek yatırıldı. İki futbolcu da kalan maçlarda Diyarbakırspor formasını giyebilecek.

Diyarbakırspor’da daha önce yöneticilik yapmış olan DTSO Başkanı Mehmet Kaya  ve DTSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Nesih Aktepe'nin desteğiyle devreye giren DTSO’nun bu kritik süreçte kulübü sahiplenerek yabancı futbolcularla ilgili sorunun çözülmesini sağlaması camiada sevinçle karşılandı.

DTSO,sezon başında da Diyarbakırspor'a maddi destek sağlayarak futbolcu lisanslarının çıkmasını sağlamıştı.

Diyarbakırspor kulübü, DTSO  Yönetim Kuruluna ve DTSO Meclis üyelerine teşekkür etti.

“Diyarbakırspor Bu Durumu Hak Etmiyor”

Diyarbakırspor’un hem kentin hem bölgenin ortak paydası olduğunu belirten DTSO Başkanı Mehmet Kaya,iş çevrelerine ve Diyarbakırspor’a çağrıda bulunarak Diyarbakırspor’a sahip çıkmalarını istedi. Kaya,”Kentimizin ve bölgemizin sporda markası olan Diyarbakırspor’un 1.Amatör Ligi’nde olması her Diyarbakırlı için ayıptır. Geçmişte yaşanan olumsuzlukları bir kenara bırakarak bugüne ve geleceğe odaklanmak lazım. İş insanlarının,Kentin Takımlarına Sahip çıkmaları Diyarbakırsporun üst liglerde oynaması kentimizi ekonomik ve sosyal yönden kalkındıracaktır. Diyarbakırspor’a gönül verenlerin bu değerli markaya sahip çıkması gerekiyor. Diyarbakırspor profesyonel liglerde,en azından 2.Lig’de,1.Lig’de olması lazım. Bunun için ne yapmamız gerekiyorsa yapalım.Herkes üzerine düşeni yapsın” dedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2019, 16:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mamut Şimşek( Kaleci ŞİMŞEK)
Mamut Şimşek( Kaleci ŞİMŞEK) - 5 yıl Önce

Mu mübarek şehrin formasını giyen ilk sporculardan biri olarak, Teşekkürler Dostlar....

SIRADAKİ HABER