Efsane İçin İçin İstişare Kurulu

Haziran ayında yapılan kongrede genel kurulun onayına sunularak kabul edilen İstişare Kurulu projesi Diyarbakırspor için resmen hayata geçiyor. Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD) öncülüğünde sürdürülen çalışmada toplumda saygınlığı olan isimlerden oluşan listenin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. İstişare Kurulu, geçmişe ait borçların çözülmesinden tesisleşmeye kadar bir çok konuda yönetim kuruluna destek sağlayacak.

Efsane İçin İçin İstişare Kurulu

 

 52 yıllık efsane spor kulübü Diyarbakırspor’un önünü açmayı ve geçmişte yapılan hataların tekrarlanmasını önlemeyi amaçlayan İstişare Kurulu için çalışmalar yoğunlaştırıldı.

Kulübün geleceğini şekillendirmek ve önünü açmak amacıyla kulüp yönetimi ile beraber çalışmalar yapması planlanan kurulda toplumda saygınlığı olan iş insanları, yöneticiler, spor adamları, eski futbolcular ve basın mensuplarının yer alması amaçlanıyor.

Önümüzdeki Günlerde Açıklanacak

Daha önceden Diyarbakırspor yönetimlerinde görev almış ve başarılı işler yapmış herkesim tarafından sevilen spor adamları ve spor camiasının önemli isimlerinin yer alacağı İstişare kurulunun isimleri Diyarbakır’da yapılacak olan bir organizasyonla kamuoyuna tanıtılacak.

 İstişare Kurulu’nun oluşmasının  Diyarbakırspor’u  yeniden ayağı kalkmak için ivme kazandıracağına ve borçlar, kurumsal yapılanma, tesisleşme konularında gerekli mercileri harekete geçirerek kulübün geleceğe daha emin adımlarla ilerlemesini  sağlayacağını belirten spor adamları bu çalışmayı değerli buluyor.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER