EFSANE YENİ TRANSFERLERLE GÜÇLENDİ

BAL 9.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakırspor, kadrosunu 6 yeni transferle güçlendirdi. Takviye arayışlarının devam ettiğini belirten teknik direktör Faruk Türk,”Forvet başta olmak üzere bazı mevkilere daha takviye yapacağız” dedi.

EFSANE YENİ TRANSFERLERLE GÜÇLENDİ

Şampiyonluğun Güçlü Adayı

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 9.Grup’ta zirvenin güçlü adayları arasında yer alan Diyarbakırspor,amatör futbolda ara transfer döneminin sona ereceği 22 Mart’a kadar kadrosuna yeni takviyeler yapmak için arayışlarını sürdürüyor.  Yeşil-Kırmızılı kulüp, şu ana kadar kadroya 6 yeni oyuncu dahil etti. Bağlar Belediyespor’dan Mahsum Döker, Mustafa Öner ve Kadir Can Altun ,Malatyaspor’dan Deniz Boztepe, Adıyaman FK’dan Furkan Demir ve Niğde Belediyespor’dan Harun Kahraman takımın yeni transferleri oldu

Faruk Türk’ten Camiaya Destek Mesajı

56 yıllık dev marka Diyarbakırspor’u yeniden profesyonel lige taşımak için mücadele verdiklerini belirten teknik direktör Faruk Türk,forvet başta olmak üzere bazı mevkilere daha takviye yapmak için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Bir yandan devam eden lige odaklandıklarını, diğer yandan da transfer çalışmalarını yürüttüklerini anlatan Türk,”Pazar günü Hakkari Zapspor’la karşılaşacağız. Diyarbakırspor’a gönül veren herkesi maça davet ediyoruz. Bizim için her maç ayrı bir finaldır. 6 transfer yaptık. Arayışlarımız devam ediyor. Forvet başta olmak üzere birkaç takviye daha yapacağız.”dedi.

HABERLER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER