Efsaneden İki Tecrübeli Takviye

Yıllar sonra yeniden ayağa kalkması bölgede ve ülke spor kamuoyunda heyecan yaratan Diyarbakırspor,kadrosunu iki tecrübeli isimle daha güçlendirdi. Yıllar önce Diyarbakırspor alt yapısında yetişmiş olan Ahmet Kurt,efsane kulübün başarısı için ter dökecek.

Efsaneden İki Tecrübeli Takviye

“Bu Sevginin Alternatifi Yok”

Süper Amatör Ligi’nde şampiyon olup BAL Ligi’ne yükselmek için iddialı bir kadro kuran Diyarbakırspor kadrosuna iki deneyimli ismi daha kattı. Uzun yıllar 1.Lig,2.Lig ve 3.Lig’de forma giyen Ahmet Kurt ile Diyarbakır Yolspor’un orta alan oyuncusu Mustafa Türker ile sözleşme imzalayan Yeşil-Kırmızılı kulüp böylece şampiyonluk için güçlü bir kadro kurdu

Başkan Ekrem Karakoç,”Diyarbakırspor’un yıllar sonra ayağa kalkması kentte ve bölgede heyecan yaratmış durumda. Halkımızın Diyarbakırspor’a olan bakışı ve sevgisi kelimelerle tarif edilemez.Bu sevginin alternatifi yok. Hedefimiz her yıl lig çıkmaktır. İyi bir kadro kurduk. Önümüzdeki günlerde kurumsal yapılanma için de önemli açıklamalarımız olacak. Bölgenin en büyük kulübü olan Diyarbakırspor sevenlerinin desteğiyle yükselecektir” dedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER