Ek tribünler neden yapılmıyor?

Ödeneği çıkmasına rağmen henüz ihalesi bile yapılmayan Büyükşehir Belediyespor’un maçlarını oynadığı sahadaki ek tribün çalışmalarının gecikmesi kafalarda soru işaretleri bırakıyor. Büyükşehir Belediyespor bu konuda sorumlunun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olduğunu ifade ederken,bu kurumdan ise ses yok.

Ek tribünler neden yapılmıyor?
Tribün kapasitesinin yetersiz olması ve mevcüt tribünlerin de TFF’nin belirlediği kriterlere uygun olmaması nedeniyle ek tribün yapılmasına karar verilen,bakanlık ve genel müdürlükle yapılan görüşmeler sonucunda 2 ay önce ödenek çıkarılan Büyükşehir Belediyespor’un maçlarını oynadığı sahadaki ek tribünün çalışmalarına neden başlanmadığı tartışılıyor. Aradan geçen zamana rağmen henüz ihale bile yapılmamış olması düşündürürken,gözlerin çevrildiği iki kurum olan Büyükşehir Belediyespor ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden resmi açıklama yok.

GENÇLİKSPOR NEDEN SUSKUN?

Ancak Büyükşehir Belediyespor yöneticileri, tesisin sadece kullanım hakkına sahip olduklarını,tesisin sahibinin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olduğuna dikkat çekerek,bu işin sorumluluğunu taşıyan bu kurumun bir an önce kafalardaki soru işaretlerini giderecek açıklamayı yapması gerektiğini dile getirdi. Spor kamuoyu da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden açıklama bekliyor.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2013, 13:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER