Elaldı'dan Diyar'a destek

Diyarbakırspor ve Büyükşehir Belediyespor’un eski yöneticilerinden iş adamı Aziz Elaldı, kombine biletlerinin bir bölümünü alarak Y.Diyarbakırspor’a maddi destek sunarken, Yeşil-Kırmızılı kulübün toplumun tüm kesimi tarafından desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Elaldı'dan Diyar'a destek
‘KOMBİNE ALARAK DESTEK VERELİM’

Diyarbakırspor’un misyonunun devam edecek olmasından memnuniyet duyduğunu belirten Elaldı,”Yeni Diyarbakırspor’u basından takip ediyorum. Çok güzel çalışmalar yapılıyor. Borçsuz ve imajı temiz bir kulüp. Diyarbakırspor’un adını ve misyonunu devam ettirecek olması heyecan verici. Başkan Feyzi İlhanlı’nın hiçbir beklenti içine girmeden kente bu hizmeti yapmasını takdir etmek lazım. Herkes gücü oranında gerek maddi gerekse manevi yardımda bulunmalıdır. Bizler de üzerimize ne düşerse yapacağız. Kentteki tüm dinamikler Diyarbakırspor’u küllerinden doğuran bu kulübe destek olmalıdır. Hiçbir şeye yapamazlarsa bile herkes makbuz karşılığı kombine bilet alarak destek olabilir.” dedi.

BİLETLERİN YARISI SATILAMADI

Y.Diyarbakırspor Başkanvekili Mehmethan Akan da kombine satışlarına ilgi gösteren iş adamları,esnaflar ,STK’lar ve kurumlara teşekkür ederek, kombine biletlerin yarısının satıldığını, diğer yarısı için destek beklediklerini söyledi. Akan,”Ziyaret ettiğimiz tüm kurum,kuruluşlar ve kentimizin değerli insanları sıcak ilgi gösteriyor. Makbuz karşılığı kombine veriyoruz. İnsanlar kulübümüzün çıkışından heyecan duyuyor ve gelecek için umutlu. Kombineleri sembolik rakamlarla satıyoruz. Amacımız her şeyi kendi cebinden harcayan başkanımıza destek olmaktır. 300 dolayında kombine kaldı. Bunlar için destek bekliyoruz. Gelin bu mücadeleye ortak olun diyoruz. Satışlar tamamlandıktan sonra değerli katkılarda bulunan herkesi resmi sitemizde yayınlayarak onure edeceğiz. ” İfadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2013, 13:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
adil emre
adil emre - 11 yıl Önce

sende kusura bakma şovmenin tekisin

SIRADAKİ HABER