ENGELLİ YÜZÜCÜ RECEP ÖZER TÜRKİYE 2.Sİ OLDU

Engelli yüzücü Recep Özer, Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda ikinci olarak Diyarbakır’a gümüş madalya kazandırdı.  

ENGELLİ YÜZÜCÜ RECEP ÖZER TÜRKİYE 2.Sİ OLDU
 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) tarafından Antalya’da düzenlenen Türkiye Bireysel Yüzme Şampiyonası’nda Diyarbakır Tigris Yüzme Spor Kulübü bir gümüş madalya elde etti. Alanya Olimpik Yüzme Havuzu’nda yapılan ve 25 kulüpten 49’u bayan 128 sporcunu yer aldığı müsabakalarda Tigris Yüzme yüzme spor kulübü adına yarışan Recip Özer, 100 metre serbest stildi ikinci oldu. Gümüş madalya aldı.

Engelli yüzü Recep Özer, Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda ikinci olarak Diyarbakır’a gümüş madalya kazandırdı.Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) tarafından Antalya’da düzenlenen Türkiye Bireysel Yüzme Şampiyonası’nda Diyarbakır Tigris Yüzme Spor Kulübü bir gümüş madalya elde etti.
Alanya Olimpik Yüzme Havuzu’nda yapılan ve 25 kulüpten 49’u bayan 128 sporcunu yer aldığı müsabakalarda Tigris Yüzme Spor Kulübü adına yarışan Recep Özer, 100 metre serbest stilde ikinci olarak, gümüş madalyanın sahibi oldu.
Diyarbakır Tigris Yüzme Spor Kulübü antrenörü Adnan Yıldırım, tesis yetersizliğine rağmen Diyarbakır böylesine bir başarıyı getirdikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.Yıldırım, çok sayıda katılımın olduğu şampiyonada Recep Özer’in elde ettiği başarının gelecek için umut verici olduğunu vurguladı.
Yıldırım, yaptığı açıklada “Sporcumuzun başarısı takdire şayandır. Ama önemli olan sporcumuzun engelsiz bir yaşamın olabileceğini göstermesiydi. Bu anlamda çok gururluyuz. Engelsiz insanların yapamayacağı başarıyı sporcumuz .” dedi



Atle

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2015, 18:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER