Ergani Gençlerbirliği Gençlerde Şampiyonluğa Koştu

Diyarbakır U–17 Gençler Futbol Ligi'nde mücadele eden Ergani Gençlerbirliği, yenilgisiz şampiyon olarak önemli bir başarıya imza attı. Basın Sözcüsü Senvar,” Ergani'yi en iyi şekilde tanıtıyoruz. Bu tanıtımın belgesi de gençlerimize ve altyapıya verdiğimiz önemin çalışmasıyla aldığımız şampiyonluklardır ve başarılardır" dedi.

Ergani Gençlerbirliği Gençlerde Şampiyonluğa Koştu

Oynadığı 14 maçta, 11 galibiyet alarak 33 puan toplayan Ergani ekibi, bu maçlarda rakip fileleri 68 kez havalandırdı  ve  kalesinde ise sadece  14 gol gördü.

Kulüp  Basın Sözcüsü Ekrem Senvar, mütevazi bir  yönetim anlayışı, teknik kadro ve sporcularla birlikte bir bütün olarak şampiyon olduklarını söyledi.

Geçen sezon hem Diyarbakır'da hem de Türkiye finallerinde önemli başarılara imza attıklarını belirten Senvar, "Başarımızın tesadüf olmadığını ortaya koyabilmemiz için geçen yılki başarı çıtasının üzerine çıkmayı hedefliyoruz. Bu anlamda daha disiplinli ve düzenli çalışmalarla arzuladığımız hedefi yakalamak istiyoruz" dedi.

“Ergani’yi En İyi Şekilde Tanıtıyoruz”

Teknik kadronun başarıda pay sahibi olduğunu belirten Senvar,"Ekonomik sıkıntılarından dolayı özverili bir şekilde takımı başarıdan başarıya koşturan Genel Koordinatörümüz  Mehmet Kanat ve antrenörümüz  Ömer Korkmaz ile sabırlı ve gönüllü bir şekilde oynayan tüm futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Bu olumsuzluklara rağmen sağlanan başarının görünmezden gelinmemesi gerekir. Ergani'yi en iyi şekilde tanıtıyoruz. Bu tanıtımın belgesi de gençlerimize ve altyapıya verdiğimiz önemin çalışmasıyla aldığımız şampiyonluklardır ve başarılardır" diye konuştu.

“Türkiye’nin Takdirini Kazandık”

Ergani Gençlerbirliği  Genel Koordinatörü Mehmet Kanat ise,” Geleceğimiz olan bu gençlere sahip çıkmaya devam edeceğiz. Gelecek adına kazandığımız birçok şeyin temelini atıyoruz. Tüm Türkiye, Ergani Gençlerbirliği’nin gençlerin altyapıya verdiğimiz mücadeleyi görüyor, alkışlıyor. Bize de düşen bu gençlere sabırla, inançla destek olmak. Biz her türlü şartlara karşı mücadeleci kimliğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bize ve  şehrimize yakışan budur" ifadelerini kullandı.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER