ERGANİ GENÇLERBİRLİĞİ SPONSORU ÖZ SALÇA OLDU

Yeni sezon öncesinde mali konularda büyük sıkıntı yaşayan Diyarbakır Süper Amatör Lig ekiplerinden Ergani Gençlerbirliğispor’un imdadına Özsalça fabrikasının sahibi olan Elazığlı İşadamı Beytullah Özdemir yetişti.

ERGANİ GENÇLERBİRLİĞİ SPONSORU  ÖZ SALÇA OLDU
 Beytullah Özdemir Ergani Gençlerbirliğispor’un ilçe merkezindeki tesislerine gelerek burada kulüp Asbaşkanı Ekrem Senvar, Kulüp Koordinatörü Mehmet Kanat ile Kulüp Basın Sözcüsü Zülküf Kaya ile bir araya geldi. Yapılan görüşmeden sonra kulübe bir yıllığına sponsor olan İşadamı Özdemir, bu sezon için kulübün bütün masraflarını karşılayacak. İşadamı Özdemir, futbolcuların idman ve maçlarda giyeceği malzemelerin bir kısmını yaptırdı geri kalanını da sipariş etti.

 

ÖZDEMİR’DEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Ergani Gençlerbirliğispor’un Asbaşkanı Senvar, konuya ilişkin düşüncelerini dile getirirken, “Yeni sezon öncesinde mali konularda sıkıntılarımız vardı. Bu manada Beytullah Bey imdadımıza yetişti desek yeridir. Beytullah Bey, sporu çok seven bir hemşerimizdir. Kendisi kulübümüze sponsor olarak bizleri mutlu etmiştir. Bu davranışının diğer işadamlarına da örnek olmasını diliyor ve kendisine de sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2015, 20:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER