Erganispor Kongresi Ertelendi

2013-2014 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligi (BAL)’da mücadele edecek Erganispor, Olağanüstü Kongreye gitti.

Erganispor Kongresi Ertelendi
  2013-2014 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligi (BAL)’da mücadele edecek Erganispor, Olağanüstü Kongreye gitti. Ahmet Erbay ve Nedip Şimşek’in başkan adayı olduğu kongre, çoğunluk sağlanamadığı için önümüzdeki haftaya ertelendi.

Kongrenin güçlü adaylarında Erganispor eski Futbol Şube Sorumlusu İşadamı Nedip Şimşek, adaylıktan çekildiğini açıkladı. Kongre sonrası açıklamalarda bulunan Şimşek, düne kadar Erganispor Kulübü Başkanlığı için aday bulunamazken, şimdi kendisiyle birlikte iki aday olmasının sevindirici olduğunu belirtti. Şimşek, yönetimdeki 21 kişi ile birlikte adaylıktan çekildiklerini ifade ederek, “Erganispor’un kulüp başkanlığı için aday bulunması bizi sevindirdi. Diğer aday arkadaşımız Ahmet Erbay ve yönetiminin Erganispor için iyi işler yapacaklarına inandığımız için 21 arkadaşımızla birlikte adaylıktan çekilme kararı aldık. Umarız kaybeden Erganispor olmaz” dedi.

Başkan Adayı Ahmet Erbay ve yönetiminin, Kendisinin Dicle’li olmasından dolayı delegelere baskı uygulayarak, kongreye katılımlarının sağlanmasını engellediğine işaret eden Şimşek, “Ne kadar Dicleli de olsam, yılardır Ergani’de yaşıyorum. Bu ilçenin ekmeğini, suyunu içtim. Erganispor’da çeşitli dönemlerde yöneticilik yaparak, takımın başarısı için elimden gelen bütün gayreti gösterdim. Erganispor’un 17 Temmuz’da Futbol Federasyonu’na ödenmesi gereken teminatı var. Eğer kongrede çoğunluk sağlanıp, ben ve arkadaşlarım yönetime seçilseydik, bu hafta içi teminatı yatıracaktık. Teminat yatırılmadığı zaman kulübün lige katılamama gibi bir sıkıntısı oluşacaktır. Ayrıca kongre öncesi görüştüğüm 14-15 profesyonel ve yetenekli futbolcu var. Onları bir hafta daha bekletmemek için adaylıktan çekiliyorum. 800 bin ile 1 milyon liralık bir bütçe oluşturmuştuk. Delegeler gerçekten Erganispor’u düşünüyorlarsa, ona göre hareket etsinler. Bizi kabullenmeyen insanlar, gelip Erganispor’a sahip çıksınlar. Öncelikle arkadaşlarımdan ve Erganispor’lu taraftarlardan özür diliyorum. Benim ve arkadaşlarımın tek amacı, Ergani ve Erganispor’a hizmet etmek idi. Kimseye kırgın ya da küs değiliz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2013, 18:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER