ERGANİSPOR’DA İŞLER İYİ GİDİYOR

Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Erganispor, ligin ikinci devresi için hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya kampında hazırlık maçında şov yaptı. Sarı siyahlı ekip, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ceyhan Belediyespor’u Yalçın, Umut ve Yusuf’un attığı gollerle maçı 3- 0 kazandı, ikinci devre öncesinde rakiplerine gözdağı verdi.

ERGANİSPOR’DA İŞLER İYİ GİDİYOR
 Erganispor Kulüp Başkanı Ekrem Senvar,yaptığı açıklamada. Antalya’daki kamp çalışmalarından son derece memnun kaldığını anlatan Senvar, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ceyhan Belediyespor ile yaptık. Her iki devrede de çok iyi bir performans sergiledik ve maçı 3- 0 kazandık. Bir hazırlık maçı daya yapmayı hedefliyoruz. Amacımız ligin ikinci devresine hazır bir takım olarak Diyarbakır’a dönmek ve ligde de kaldığımız yerden devam etmektir” dedi.

Antalya’nın Kemer ilçesindeki Limak Limra Otel’de devam eden kamp çalışmalarını 22 Ocak’ta tamamlanacaklarını belirten Senvar, daha önce bölgedeki profesyonel ve amatör takımlara mali açıdan destek sunan ve Kemer’deki bütün kamp masraflarını karşılayan iş adamı Nihat Özdemir’e katkılarından dolayı bir kez daha teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2016, 16:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER