Eski Yönetimden Sevmiş'e Tepki

Erganispor teknik direktörlüğünden ayrılan Emin Sevmiş’in basında yer alan açıklamalarına görevi devretmeye hazırlanan yönetimden tepki geldi.

Eski Yönetimden Sevmiş'e Tepki
 Erganispor teknik direktörlüğünden ayrılan Emin Sevmiş’in basında yer alan açıklamalarına görevi devretmeye hazırlanan yönetimden tepki geldi. Yönetime talip olanların Sevmiş’le çalışmak istemediklerini ve bu yüzden bu ayrılığın gerçekleştiğini belirten Başkanvekili Ali Güzel, iddia edildiği gibi eski yöneticiler tarafından kurulan bir komplo veya tribünde küfür ettirme olayı olmadığını söyledi.

TAKIMIN BAŞINA ÜZÜLMEZ

Güzel,”Maddi imkanlarımız yeterli olmadığı için görevi bırakma kararı almıştık. 9 Kasım’da kongre yapılacak. Yönetime talipli çıktı. Onlar da Emin hoca ile çalışmak istemiyorlar. Bu durum doğaldır ve her kulüpte yaşanabilir. Bunun üzerine kendisi ayrıldı. Her hangi bir tuzak veya komplo yoktur. Tam aksine bu insanlar yönetimde olmadıkları halde deplasman masraflarını karşılamışlar ve seçilmeleri kesin olmadığı halde bu hafta da dahil takımın giderlerini karşılayacaklardır. Futbolcularla toplantı yaparak alacaklarının teminatını verdiler. Takımın başına eski hocamız Şadan Üzülmez’i getirdiler. Emin hocanın alacakları da verildi ve bu şekilde yollar ayrıldı.

‘HOCAMIZA BUNLAR YAKIŞMADI’

Van İpekypolu maçında tribünde Emin hocaya gösterilen tepkilerin eski yöneticilerle alakası yok. Bir kişinin yaptığı bir olay olup bunu yapan ad bir sporcunun yakınıdır. Bu açıklamalar Emin hocaya yakışmadı. Madem eski yöneticiler kendisiyle uğraşıyordu ,kendisini geçen sezon göreve kim getirdi,bu sezon da son 2 maçın giderlerini kim karşıladı?. Basına bu açıklamaları yapıp sonra ‘ben yapmadım’ demesini de etik bulmuyoruz. Nasıl geliyorsanız öyle gitmesini de bileceksiniz.Her şeye rağmen hizmetlerinden dolayı hocamıza teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2013, 14:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER