Faik Ali'den Büyük Başarı

Geçtiğimiz ay Kayseri'de yapılan 'Puanlı Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda Faik Ali İlkÖğretim Okulu, Türkiye 2'ncisi olarak tarihi bir başarı sağladı.

Faik Ali'den Büyük Başarı
Geçtiğimiz ay Kayseri'de yapılan  'Puanlı Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda Faik Ali İlkÖğretim Okulu, Türkiye 2'ncisi olarak tarihi bir başarı sağladı.

Faik Ali İlköğretim Okulunun başarılı Beden Eğitimi Öğretmeni, aynı zamanda atletizm antrenörü olan Figen Özaydoğdu'nun çalışırtırdığı takım, 8 -9 Mayıs 'ta Trabzon'da yapılan müsabakalarda şampiyon olarka Kayseri'de oynanan finallere katılmaya hak kazanmıştı. Kayseri'De de 22-23 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen müsabakalarda ikinci olan Diyarbakır temsilcisi 4X100 metre bayrak yarışımasında da Türkiye 2. olarak büyük bir başarıya imza attı.

Umut'a Teşekkür

Faik Ali İlköğretim okulunun başarılı Beden Eğitimi Öğretmeni ve aynı zamanda atletizm antrenörü olan Figen Özaydoğdu ’ Bizlere bu başarıyı yaşatan sporcularımla gurur duyuyoruz. Diyarbakır'ı ve okulumuzu en güzel şekilde temsil ettik. Bu başarımızda yanımızda olan bizlere sonsuz desteklerini esirgemeyen  Gençlik Hizmetleri ve Spor .İl müdürü Abdullatif Umut’a teşekkür ediyoruz diye konuştu.
 
Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2013, 11:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER