FERDİ MEMİŞ GOL KOKUYOR

Diyarbakır Amatör kulüplerinden bu sezon yeni kurulan Dicle Kent Gençlikspor ,başarılı genç futbolcuların kaynağı oldu. Bunlardan biriside gol kokan 17 yaşındaki Ferdi Memiş, Dicle Kent Gençlik spor başarılı genci bir çok takımın takibine alındı.

FERDİ MEMİŞ GOL KOKUYOR
 Diyarbakır Amatör kulüplerinden  bu sezon yeni kurulan Dicle Kent Gençlikspor ,başarılı genç futbolcuların kaynağı oldu. Bunlardan biriside gol kokan 17 yaşındaki Ferdi Memiş, Dicle Kent Gençlik spor başarılı genci bir çok takımın takibine alındı.

Genç golcü yaptığı açıklamada, “Dicle kent Gençlikspor kulubünün 2. amatör takımında 3. resmi maç oynadım. Bu 3 maçımda 9 gol attım. Sahaya sanki gol atmak mecburiyetindeymişim gibi çıkıyorum. Bunuda gerçekleştiriyorum. Hocalarımın saha içindeki direktiflerini harfiyen yerine getiriyorum. Diyarbakır’in Egil ilçesinde ikamet ediyorum. İdmanlara ve maçlara gelip gidiyorum. Herkes iyi bir tekniğim ile süratim olduğunu söylüyor. Sahada gol attığım zaman adeta dünyalar benim oluyor. Bana güvenenlere mahçup olmayacam “ şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2016, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER