FORVETLERİMİZ SEZON ÖNCESİNDE UMUTLU

Geçen sezonki kadrodan kalma Serdar Karaduman ile yeni transferler Gökhan Aydaş,Emre Karaman ve Halil Akhan. Takımımız, 6-7 Eylül’de başlayacak lige 4 forvetle hazırlanıyor.

FORVETLERİMİZ SEZON ÖNCESİNDE UMUTLU
‘TARAFTAR MERAK ETMESİN, GOL SORUNU OLMAYACAK’

Geçen sezonki kadrodan kalma Serdar Karaduman ile yeni transferler Gökhan Aydaş,Emre Karaman  ve Halil Akhan. Takımımız, 6-7 Eylül’de başlayacak lige 4 forvetle hazırlanıyor. Geçen sezon forvette yaşanan sıkıntı üzerine bu sezon işi sıkı tutan teknik heyetin talebiyle yönetim tarafından gerekli  takviyeler yapılırken,forvet oyuncularımız yeni sezon öncesinde iddialı konuştu. Serdar Karaduman;geçen sezon attığı 15 golün üstüne çıkmayı hedeflediğini belirtirken,Gökhan ve  Emre de tecrübelerini konuşturarak takımın gol sorununu ortadan kaldıracakları iddiasında bulundu. 

‘TAKIMDA GOL SORUNU OLMAYACAK’

Genç forvet Halil ise bu kadar tecrübeli ve başarılı forvet arasında yer bulmak için elinden geleni yapacağını söyledi. Taraftarlara önemli mesajlar veren forvetleimiz,”Taraftarlarımız rahat olsun.  Aramızda takımın yararına olacak bir rekabet var. Takımın gol sorunu olmayacak. Her mevkide olduğu  gibi forvette de güçlü bir takım olduk.” şeklinde görüş belirttiler.  Teknik Direktörümüz Fethi Çokkeser de,”4 forvet oyuncumuza da güveniyoruz. Kalitelerini yansıtarak  hücüm gücüne güç katacaklar. Ancak yanlış bir algı oluşmasın. Golü atmak sadece forvetlerin işi değil.  Diğer mevkilerdeki oyunculara da iş düşüyor.” İfadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2014, 17:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER