FUTBOL ALTYAPI TAKIMLARIMIZ BAŞARIYA DOYMUYOR

Amedspor U-15 ve U-16 takımlarımız gruplarında liderliği kimseye kaptırmıyor. Amedspor U15 Futbol takımımız Diyarbakır ilinde yapılan müsabakalar sonucunda il birinciliğini elde ederek,23-27 Mart 2016 tarihleri arasında grup müsabakaları şampiyonası için Kahramanmaraş ilinde yapılacak grup şampiyonasına Amedspor takımımız katılacaktır. Amedspor alt yapı sorumlu yöneticilerimizden Adnan Zengin yaptığı açıklamada " K.Maraş ilinde yapılacak olan grup şampiyonası için Amedspor kulübümüzün alt yapı sporcuları ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek sporcularımıza grup'taki mücadeleleri için şimdiden başarılar dileyerek" sözlerini tamamladı.

FUTBOL ALTYAPI TAKIMLARIMIZ BAŞARIYA DOYMUYOR
 Amedspor U-15 ve U-16 takımlarımız gruplarında liderliği kimseye kaptırmıyor.
Amedspor U15 Futbol takımımız Diyarbakır ilinde yapılan müsabakalar sonucunda il birinciliğini elde ederek,23-27 Mart 2016 tarihleri arasında grup müsabakaları şampiyonası için Kahramanmaraş ilinde yapılacak grup şampiyonasına Amedspor takımımız katılacaktır. Amedspor alt yapı sorumlu yöneticilerimizden Adnan Zengin yaptığı açıklamada " K.Maraş ilinde yapılacak olan grup şampiyonası için Amedspor kulübümüzün alt yapı sporcuları ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek sporcularımıza grup'taki mücadeleleri için şimdiden başarılar dileyerek" sözlerini tamamladı.

Ayrıca Amedspor alt yapı takımlarımızdan U-16 liginde mücadele eden ekibimiz grubunda oynadığı 3 maçta 21 gol atarak kalesinde gol görmeden grubunda liderliğini sürdürmektedir.Amedspor alt yapı U-16 takımımız dün oynanan müsabakada Sur Belediyespor takımı 4-0 mağlup etti. 
Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2016, 17:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER