FUTBOLCULAR GELECEKTEN UMUTLU

Diyarbekirspor’lu futbolculardan Fahrettin Bıyıklı ve Serdar Cansu,takımın geleceği için umutlu konuştu. Maltepespor maçını TRT Kurdi’ye değerlendiren Fahrettin,”İlk 4 haftada bize yakışmayan kötü sonuçlar aldık.

FUTBOLCULAR GELECEKTEN UMUTLU
 Diyarbekirspor’lu futbolculardan Fahrettin Bıyıklı ve Serdar Cansu,takımın geleceği için umutlu konuştu. Maltepespor maçını TRT Kurdi’ye  değerlendiren Fahrettin,”İlk 4 haftada bize yakışmayan kötü sonuçlar aldık.

Takımımızın kalitesi bu değil. Maltepespor maçını kazanarak yeni bir sayfa açmak istiyorduk. Ligde hiçbir maç kolay değil.Maltepespor maçı da öyle oldu. Farklı skorla kazanmasını bildik. Önümüzde Adliyespor maçı var. Yeni teknik heyetimizle iyi bir hava yakalayarak hedeflediğimiz yere geleceğiz” dedi.

Serdar Cansu ile yeni teknik heyetle beyaz bir sayfa açtıklarını söyledi. TRT Kurdi’ye konuşan Cansu,”Yeni hocamızla ilk maçımızı kazandık. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Takım olarak olmamız gereken yerde değiliz. Bu işi düzeltmek bizim elimizde. İnanıyoruz ve başaracağız” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2016, 13:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER