FUTBOLCULARDAN ‘AİLELİ’ MESAJ..

Bazı basın organlarında yer alan ‘bölge takımlarında oynayan futbolcuların son dönemlerde artan şiddet olaylarından dolayı ayrılmak istediği’ yönündeki olumsuz haberlere en güzel cevabı Diyarbekirspor’lu futbolcular verdi.

FUTBOLCULARDAN ‘AİLELİ’ MESAJ..
 Bazı basın organlarında yer alan ‘bölge takımlarında oynayan futbolcuların son dönemlerde artan şiddet olaylarından dolayı ayrılmak istediği’ yönündeki olumsuz haberlere en güzel cevabı Diyarbekirspor’lu futbolcular verdi. Evli olan Mert Somay,Mehmet Özdıraz,Onur Bilgin ve Ceyhun Demircan, Diyarbakır ve bölgeye olan güvenlerini dile getirmek adına ailelerini Diyarbakır’a getirme kararı aldı. Kulüp, evli olan bu futbolculara ev ayarlarken, futbolcu ailelerinin önümüzdeki günlerde kente taşınacağı kaydedildi.

‘BURASI YAŞANILACAK BİR YERDİR’

Diyarbakır’ın güvenli bir kent olduğunu belirten futbolcular,”Sanal ortamda ve basında yanlış bir algı oluşturuyor. Bölge halkından futbolculara zarar gelmez. Aksine hiçbir yerde görmediğimiz yakınlık ve ilgiyi burada görüyoruz. Burası vatanın bir parçası ve son derece yaşanılacak bir yerdir. Bizim hiçbir zaman buradan ayrılma veya ailelerimizi uzak tutmak gibi bir düşüncemiz olmadı. Tek düşüncemiz takımı başarılı kılarak bu halkı mutlu etmektir.” dediler.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2015, 12:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER