Futsal Heyecanı Diyarbakır'da Başladı

Futsal Gençler (Kız - Erkek) Türkiye Yarı Finalleri Müsabakaları Seyrantepe Spor Salonunda başladı.

Futsal Heyecanı Diyarbakır'da Başladı

Okul Sporları Faaliyetleri Kapsamında Diyarbakır da Seyrantepe Spor Salonunda  02-05 Mayıs 2013 Tarihleri Arasında Yapılacak Olan Futsal Gençler (Kız - Erkek) Türkiye Yarı Finalleri Müsabakalarına Diyarbakır (1) – Sakarya (2) – İstanbul (2) – Hatay (2)- Mardin (1)–Van (2) – Mersin (2)-  Gaziantep (2)-Sivas (1) K.Maraş olmak üzere 9 İlden 15 Takım (7kız -8 Erkek), Toplamda da 172 sporcu katıldı.

Seyrantepe Spor Salonunda Futsal Gençler (Kız -Erkek) Türkiye Yarı Finalleri Müsabakaları açılışına  İl Vali Yardımcısı Cemal Hüsnü Kansız, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullatif Umut, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Han, Antrenör ve Sporcular katıldı.
Final müsabakasına kadar tüm maçlar Seyrantepe Spor Salonunda opynanırken, final müsabakası ise Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksek Okulu Spor Salonunda oynanacak.

TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR 

Seyrantepe Spor Salonunda Futsal Gençler (Kız -Erkek) Türkiye Yarı Finalleri Müsabakaları açılışında konuşma yapan Vali Yardımcısı Kansız tüm takımlara başarılar diledi. Kansız;" 9 ilden toplam 172 sporcu ilimiz Diyarbakır’a geldiler. Büyük bir organizasyonda sizleri ilimizde ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Burada kentimizin güzelliklerini, tarihini, surlarını, gezmelerini bu güzellikleri gidecekleriniz yerlerde ailelerinize, arkadaşlarınıza ve akrabalarınıza anlatmanızı isteriz. Şimdiden tüm takımlara ve sporculara başarılar dilerken, müsabakaların centilmence geçmesini umuyorum" dedi.

 UMUT: ORGANİZASYONLARIMIZ SORUNSUZ GEÇİYOR 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullatif Umut ise sorunsuz başlayan etkinliğin sorunsuz devam ettiğini belirterek tesislere olan desteğinden ötürü Vali Toprak'a teşekkür etti. Umut," Kısa süre önce Türkiye Şmapiyonalarına ev sahipliği yaptık. Seyrantepe Spor Salonumuzun tam anlamıyla faaliyete geçmesiyle tesis sorunumuzda kalmadı. Şuana kadar gerçekleştirdiğimiz tüm organizasyonlar sorunsuz sona erdi. Bu anlamda bizlere çok büyük desteği olan Sayın İl Valimiz Mustafa Toprak'a ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ediyorum" dedi.

BURHAN GÜL

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2013, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER