Gaffar Okkan'ın Kabri Başında Duygu Dolu Anlar

Yarın Ziraat Türkiye Kupası maçında Sakaryaspor ile karşılaşacak olan Diyarbekirspor,Hendek ilçesinde bulunan Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın mezarını ziyaret etti.Diyarbakırsporda takım kaptanı olduğu dönemde Okkan ile iyi ilişkileri bulunan teknik direktör Şenol Demir,ziyaret sırasında duygu dolu anlar yaşadı.

Gaffar Okkan'ın Kabri Başında Duygu Dolu Anlar

Diyarbekirspor, Ziraat Türkiye Kupası maçı için gittiği Sakarya'da Diyarbakırlıların "Gaffar baba'sı Ali Gaffar Okkan'ı unutmadı.

24 Ocak 2001 tarihinde düzenlenen  5 mesai arkadaşı ile birlikte şehit olan Ali Gaffar Okkan'ın Hendek ilçesinde bulunan kabrini ziyaret ederek kabrine Yeşil-Kırmızılı kaşkol bırakan kafile dua etti.

Kulüpten yapılan açıklamada,"Takımımız yarın oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme maçında oynayacağı Sakaryaspor maçı öncesi Sakarya Hendek'te bulunan Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar OKKAN'ın mezarını ziyaret etti. II. Başkan ve Basın Sözcüsü Veysi AVŞAR, As Başkanlarımız Kemal ONUR, Fatih EVRAN, Yönetcilerimiz ve takımımızla beraber Fatiha okuduktan sonra kamp yapacağı otele geçti." ifadelerine yer verildi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER