GENÇ KIZ VOLEYBOL TAKIMI TÜRKİYE FİNALLERİNE NEDEN GİDEMEDİ?

Amedspor Kız Voleybol Takımı’nın Bursa’da yapılan Türkiye Gençler Şampiyonası finallerine katılmadı. Spor kulislerinde maddi sorunlardan dolayı böyle bir karar alındığı konuşulurken,kulüp yönetim ise olayın maddi sorunlarla ilgisi olmadığını,lig yükselme kategorisi olmadığı için böyle bir karar aldıklarını bildirdi.

GENÇ KIZ VOLEYBOL TAKIMI TÜRKİYE FİNALLERİNE NEDEN GİDEMEDİ?
 Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Genç Kız Voleybol Takımı, Bursa’da yapılan Türkiye şampiyonası finallerine katılamadı. Spor camiasında konuşulan iddialara göre katılamama gerekçesi maddi sorunlar. Kulübün içinde bulunduğu ekonomik sorunlar nedeniyle takımın bu kadar önemli olan ve Eczacıbaşı,Fenerbahçe,Vakıfbank gibi Türkiye’nin önde gelen voleybol kulüplerinin katıldığı şampiyonaya gidemediği iddia edildi.

 

YÖNETİM :”SORUN MADDİ DEĞİL”

 Önce Diyarbakır,ardında bölge şampiyonu olan Amedspor’un şampiyonaya katılamaması kentte üzüntü yaşattı.

Kulüp yönetimi ise şampiyonaya katılamama gerekçesinin maddi olmadığını,lig yükselme kategorisi olmadığı için yönetimin böyle bir karar aldığını dile getirdi. Tigris Haber Gazetesi’ne konuşan Başkan Nurullah Edemen,olayın kulübün yaşadığı maddi sorunlarla ilgisi olmadığını bildirdi.

 

OKUL TAKIMI KAYNAK BULDU

Öte yandan Amedspor, Türkiye Şampiyonası finallerine katılamazken,Diyarbakır’ın bir diğer temsilcisi olan Çelebi Eser Orta Okulu ise kısıtlı imkanlara rağmen Türkiye finallerine gitmesi alkış topladı. Çelebi Eser Orta Okulu adına kurulan spor kulübünde yer alan voleybol takımı,antrenör ve yöneticilerin bulduğu kaynakla Bursa’ya gitti.

Voleybol Federasyonu,Türkiye finallerine katılan takımlara 8 bin TL kaynak sağlarken,kalan paranın kulüpler tarafından temin edilmesi gerekiyor.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2017, 09:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Perçin sayın
Perçin sayın - 7 yıl Önce

Haberde bir yanlışlık var da onu belirtmek istedim okul takımı nı beden eğitimi öğretmeni Ekrem aydoğan göötürmüş ama kimseden herhangi bir maddi yardım almamıştır kendi imkanlarıyla kendi parasıyla bu takımı bursaya türkiye şampiyonasına götürmüştür kimseden herhangi bir maddi destek almadadan haberi düzeltirseniz çok sevinirim iyi çalışmalar

SIRADAKİ HABER