GENÇLİK VE SPOR KONFEDERASYONU DİYARBAKIR İL BAŞKANLIĞI’NA YASİN YAVUZ ATANDI

Türkiye’nin 7 Bölgesinde ve 81 ilinde yapılanmasını tamamlayan, Bünyesinde 500 Gençlik dernek 10 Gençlik Federasyonu, Türkiye ve KKTC dahil olmak üzere Bir milyon üzerinde genç üyesi bulunan Gençlik ve Spor Konfederasyonununun Diyarbakır İl Başkanlığı yeni yönetim kurulu görevine başladı.

GENÇLİK VE SPOR KONFEDERASYONU DİYARBAKIR İL BAŞKANLIĞI’NA YASİN YAVUZ ATANDI
 Gençlik ve Spor Konfederasyonunu Diyarbakır İl Başkanlığı Yönetim kurulu iş ve spor adamlarından oluştu.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel  Merkez  Sözcüsü Aytaç Yamaç yaptığı açıklamada, “Genel merkez yönetim kurulu kararıyla Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Diyarbakır İl Başkanlığı’na Diyarbakırlı iş adamı Yasin Yavuz atanmıştır. Yasin Yavuz, Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu kuruluşunu Diyarbakır sınırları içerisinde temsil edecektir” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanlığını Yasin Yavuz’un yaptığı Gençlik ve Spor Konfederasyonunu Diyarbakır İl Başkanlığında yönetim kurulunda ki görev dağılımıda yapıldı.

Sitemiz yazarı,eski Diyarbakırspor'lu futbolcu ve Diyarbakır futbol il temsilcisi Mehmet Altındağ'ında Basın ve Spor'dan sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak görev aldığı yönetim kurulunda Görev bölümü şu şekilde oluştu.;

Başkan: Yasin Yavuz
İl Başkan Vekili: Ramazan Ülkaç
Ekonomi: Fikret Kaymak
Siyasi Partiler: Paşa Kahraman
Basın ve Spor : Mehmet Altındağ
Projeler: Turgay Kaymak
Üniversiteler: Mahmut Güzel
Eğitim: Neytullah Kabak
Sivil Toplum Kuruluşu: Derya Kolay
Teşkilatlar: Fuat Akdemir
Bürokrasi: Ahmet Durmaz
İl Sekreteri: Nadya Baskın
 
Öte yandan Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu’nun önümüzdeki günlerde Diyarbakır’a resmi bir ziyaret gerçekleştireceği açıklandı.
Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2015, 21:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER