GÖKHAN PAYAL’IN DURUMU İYİ, UMUT ASLAN’IN ELİNDE KIRIK VAR

Spor toto 3.lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor’ Ofspor’u 1-0 yendiği maçta futbolcumuzun yaşadığı sakatlık korkuttu.

GÖKHAN PAYAL’IN DURUMU İYİ, UMUT ASLAN’IN ELİNDE KIRIK VAR
 Spor toto 3.lig 2. Grup takımlarından  Diyarbekirspor’ Ofspor’u 1-0 yendiği maçta futbolcumuzun  yaşadığı sakatlık korkuttu. 42.dakikada yaşanan bir pozisyonda rakip takım futbolcusunun ayak darbesi kafasına gelen Gökhan Payal yere yığıldı.Saha kenarında tedavisi yapılan Gökhan,tekrar oyuna girdikten hemen sonra bilinç kaybı yaşayınca ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahale ile kendine gelen Gökhan’ın durumunun iyi olması sevindirdi.

 

UMUT ASLAN’IN ELİNDE KIRIK TESPİT EDİLDİ

Maçın sonlarına doğru yine rakip takım futbolcusunun ayak darbesi ile sakatlanan Umut Aslan’ın elinde ise  kırık olduğu belirtildi. Umut,hafta içinde çeşitli sağlık kontrollerinden geçirilecek. Takımımızda Fahrettin Bıyıklı  ve Emre Aktaş cezalı duruma düşerken,Gökhan Payal’ın Derincespor maçında oynayabileceği kaydedildi. Umut’un durumu ise belirsiz. Takımımızda Adem Aydın’ın sakatlığı da devam ediyor.

Bu arada Diyarbekirspor’un 11 Mart Cuma günü Derincespor’la  yapacağı maçın Kocaeli İsmetpaşa Stadı’nda oynanacağı açıklandı.

 

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2016, 17:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER