GOLÜN ADI, ALİ GAFFAR İÇÖZ

Diyarbakır amatör maçlarda golün adı Ali Gaffar İçöz.2001 Doğumlu İçöz gol atmaya doyamıyor. Şimdiden büyük takımların ve milli takım yetkililerin takibine alındı.

GOLÜN ADI,  ALİ  GAFFAR  İÇÖZ
 Ali Gaffar İçöz, henüz 14 yaşında, olmasına karşın amatör olarak ilk lisansına Diyarbekirspor’da sahip oldu 1 sezon alt yapıda oynadı. Daha sonra Amed SFK’ya transfer oldu 2 sezon Coca – Cola Akademi liginde oynadı ve gol kralı oldu. İçöz 2015 – 2016 Futbol sezonunda Diyarbakır D.S. İ Spor takımına  transfer oldu. Geçen sezon 10 gol atan Ali Gaffar İçöz yeni Takımı D.S.İ Spor takımında oynadığı 5 maçta 11 gol attı. Son maçında Dicle Kent Gençlikspor filelerine 5 gol gönderince kentte tüm dikkatleri üzerine çekti. Bir çok spor adamı onu izlemek için takımının maçlarına gidip geleceğin golcüsü olmayı hedefyelen genç futbolcuyu zevkle ve dikkatle seyrediyorlar.

Kulüpyerin yoğun takibine alınan Ali Gaffar Okkan,yaptığı açıklamada,” Kendimi bildim bileli futbol oynuyorum.Gol atmayı ve asit yapıp gol atırmak büyük zevkim. Hocalarımmeni mevkimin değişmez futbolcusu yapınca dahada mesuliyet hissiyle görevimi yapıyorum. Her maçıma gol atmaya ve attırmaya çıkıyorum bunları yapıncada sahada bambaşka olup mutlu oluyorum. D.S.İ Spor U- 15 takımımız benim ve arkadaşlarımın attığı gollerle Play – Off maçlarınad Diyarbakır U – 15 şampiyonu oldum. Futbolü seviyorum,yanında okulumuda bu ikisi bir olunca dünyalar benim oldu. Tek hedefim bir Diyarbakır’lı olarak profesyonel takımlarda oyanmak ve başarımı devam ettirmektir. “ şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2015, 17:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER