Görünmeyen Jilet İcat edilmiş!

DİYARBAKIR- Geçtiğimiz hafta sonu Diyarbakır'da oynanan olaylı Amedspor - Sakaryaspor karşılaşması sonrası rakip takım oyuncularının Amedsporlu oyuncu Mansur Çalar'ın maç sırasında elinde jilet olduuğunu ve maç boyunca oyuncularına yönelik elindeki kesici aletle zarar verdiğini iddia etmişti.

Görünmeyen Jilet İcat edilmiş!

HABERYİRMİBİR ÖZEL

Sakaryasporlu oyuncular bununla da yetinmedi havada kalan iddialarına yönelik dün Savcılığa giderek şikayetçi oldukları Mansur Çalar, yaptığı açıklamada asla elinde hiç bir kesici alet olmadığını söylemesine rağmen hakim karşısına çıkarılmış, hakkında dava açılmıştı.

Öte yandan Sakaryasporlu bazı oyuncuların seronomi sırasında bir siyasi partiyi simgeleyen işaretlerle taraftarları provoke edici hareketleri gündeme getirmeyen ulusal medya ve Sakarya kulübü ise ortaya attığı iddialar ise maçtan gelen resimlerle çürütülmeye başladı.

Bugün ortaya çıkan resimde de görüldüğü gibi Amedsporlu oyuncu Mansur Çalar'ın maç esnasında elinde hiç bir şey olmadığı çok açık bir şekilde görülebiliyor. 

Ev sahibi Amedspor'un da olayları provoke eden ve siyasi parti işaretleri ile ortamı germeye çalışan Sakaryasporlu oyuncu için Savcılığa şikayetçi olacağı kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2019, 09:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
AHMET34
AHMET34 - 5 yıl Önce

GÖRÜNTÜLERİ ÇEKEN MEDYAYA SERVİS EDEN SAKARYA TV. EĞER SAMİMİ İSELER MAÇIN 90 DAKİKASINI VERSİNLER NE OLDOĞUNU (ASLINDA HİÇBİR ŞEYİN OLMADIĞINI) BÜTÜN TÜRKİYE GÖRBÜN.

SIRADAKİ HABER