GÖZLER KOMBİNE SATIŞLARINDA

Yeni sezonda maçlarını 33 bin kişilik yeni stadyumda oynama kararı alan Amedspor ve Diyarbekirspor, kombine biletleri satışa sunmak için Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü ile protokolün imzalanmasını bekliyor. Biletler,büyük ihtimalle hafta arasında satışa çıkacak.

GÖZLER KOMBİNE SATIŞLARINDA
 Yeni sezondaki maçlarını yeni Diyarbakır stadında oynamayı kararlaştıran ve bu konuda Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü ile anlaşan Amedspor ve Diyarbekirspor, kombine bilet satışlarına başlamak için Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü ile imzalayacakları protokolü bekliyor. Protokolün hafta içinde imzalanması bekleniyor.

Kombine bilet fiyatlarını belirleyen ve bilet basımını gerçekleştiren kulübün bayramdan önce satışlara başlayacağı ifade ediliyor.

Diyarbekirspor,Hazırlık Maçında Berabere Kaldı
Bu arada iki takımın sezon öncesi hazırlık çalışmaları devam ediyor. Amedspor, Kocaeli Kartepe'de kamp yaparak sezona hazırlanıyor. Amedspor,son olarak önceki gün hazırlık maçında Pendikspor'a 1-0 mağlup oldu.
Afyonkarahisar'da kamp yapan Diyarbekiespor ise Sultanbeyli Belediyespor'la 2-2 berabere kaldı. Diyarbekirspor'un gollerini Mustafa Aydoğdu ve Emre Pehlivan kaydetti.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2018, 13:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER