GSYD Adına Anma Koşusu

Güneydoğu Spor Yazarları Derneği’nin (GSYD) kuruluşunun ikinci yılı anısına Diyarbakır Hipodromu’nda yarış yapılacak. GSYD Başkanı Mehmet Yılmaz Bay,”İki yıl içinde muazzam işler başararak bu konuda model haline gelen derneğimiz adına koşulacak yarış 3 Aralık’ta gerçekleşecek” dedi

GSYD Adına Anma Koşusu

Bölgedeki spor basını emekçilerini bir araya getirip mesleki dayanışma oluşturmak amacıyla kurulan Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD) kısa sürede önemli başarılara imza attı. İlk yılında Nihat Özdemir ve Ersun Yanal gibi önemli isimlerin katılımı ile spor konferansı gerçekleştiren GSYD, daha sonra 5’te Devre 10’da biter ismini verdiği  sokak futbolu turnuvasıyla ülke genelinde ses getirdi.

Diyarbakır’da amatör sporun sorunlarının konuşulduğu sempozyumla etkili faaliyetlerine devam eden GSYD,son olarak ilk kez Diyarbakır’da yapılan Türkiye Karate Şampiyonası’nın organizasyonunda görev yaparak dikkat çekti.

“Muazzam İşlere İmza Attık”

GSYD, bu kez kuruluşunun ikinci yılı anısına anma koşusu gerçekleştirecek. Güneydoğu Spor Yazarları Derneği ikinci yıl  anma koşusu 3 Aralık’ta saat 15.00’da Diyarbakır Hipodromu’nda koşulacak.

İki yıl içinde muazzam işlere imza attıklarını belirten GSYD Başkanı Mehmet Yılmaz Bay,bundan sonra daha büyük şevkle çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Bay,”İki yıl içinde muazzam işler başararak bu konuda model haline gelen derneğimiz adına koşulacak yarış 3 Aralık’ta gerçekleşecek” dedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER