GSYD Kupası'nda Mutlu Son

Diyarbakır'da ilk kez Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD) ismi altında düzenlenen masterler futbol turnuvası çekişmeli geçen final maçıyla son buldu.

GSYD Kupası'nda Mutlu Son


Diyarbakır'da ilk kez  Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSY) adına düzenlenen  Masterler Kupası,nefesleri kesen zevkli ve çekişmeli final maçıyla son buldu.Kupayı Diyarbakır Masterler kazandı.

Final Maçı Gece Oynandı
28 Haziran'da  8 takımın katılımı ile başlayan Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD) Kupası tamamlandı.
Seyrantepe tesislerinde gece oynanan kupanın final maçında Diyarbakır Masterler ile Şe-Sa Masterler karşılaşırken, Kupanın sahibi rakibi Şe-Sa Masterleri 3-0'lık skorla mağlup eden Diyarbakır Masterler takımı oldu.

"Anlamlı Bir Organizasyon Oldu"
Karşılaşmanın ardından katılan takımlara plaketlerini ve Kupalarını takdim eden GSYD Başkanı Yılmaz Bay , "GSYD Kupasını düzenlemekle gurur duyduk.Bu Kupanın düzenlenmesinde büyük emekleri bulunan, aynı zamanda GSYD Başkan Vekili de olan Masterler Birliği Başkanı Veysi Akar'a ve tüm master takımları idarecilerine teşekkür ederim. Final maçı çok zevkli geçti, kupayı kazanan Diyarbakır Masterler takımımızı şampiyonluklarından dolayı tebrik ederken, ikinci olan Şe-Sa Masterler takımımızı da mücadelelerinden ve centilmenliklerinden dolayı kutluyorum. Bir kez daha bu Kupanın düzenlenmesinde emeği geçen tertip komitesine, katılan takım idareci ve sporcularına minnetlerimi sunuyorum." dedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER