GSYD Kupası Renkli Geçiyor

Diyarbakır Masterler Birliği tarafından düzenlenen “Güneydoğu Spor Yazarları Derneği Kupası “ maçlarında ilk hafta geride kaldı. GSYD Başkanı Mehmet Yılmaz Bay, bu organizasyonu geleneksel hale getireceklerini söyledi. Masterler Birliği Başkanı Veysi Akar da maçların centilmence bir havada geçtiğini dile getirdi.

GSYD Kupası Renkli Geçiyor

Gece Maçları Mesaisi

Diyarbakır Masterler Birliği tarafından organize edilen “Güneydoğu Spor Yazarları Derneği Kupası “ maçları hava sıcaklığı nedeniyle gece oynanıyor.

12 takımın iki grupta mücadele ettiği kupada maçlar bol gollü geçiyor. İlk haftası geride kalan maçlarda alınan sonuçlar şöyle;

Barış Masterler-Mezopotamya Masterler :2-3

DİSKİ Masterler-Tarım Masterler :1-0

Dicle Üniversitesi-Akademi Masterler :4-0

Diyarbakır Masterler-Asur Masterler :6-0

Hatboyu Masterler-Genç Masterler :3-1

Kayapınar 21Masterler-Şesa Masterler :0-3

Her Yıl Yapılacak

 GSYD Başkanı Mehmet Yılmaz Bay, bu organizasyonu geleneksel hale getireceklerini söyledi. Bay,”Dernek olarak bu organizasyonu önemsiyoruz. İlk kez olmasına rağmen turnuva heyecanlı ve çekişmeli geçiyor. Gelecek yıllarda yeni değişikliklerle devam etmeyi planlıyoruz” dedi.

Masterler Birliği Başkanı Veysi  Akar da maçların centilmence bir havada geçtiğini dile getirdi. Akar,”Daha önce başka isimler altında düzenlediğimiz turnuvamızı bu sezon GSYD adına düzenleme kararı aldık. Maçlar centilmence bir atmosferde geçiyor. Tüm takımlara başarılar diliyorum” diye konuştu.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER