Gültekin Ailesinin Acı Günü

Voleybol 3. Lig D Grubunda mücadele eden Bağlar Gençlik Spor Kulübü, duygu yoğunluğu içerisinde oynanan mücadelede Hakkari Anadolu Lise'sini 3-1 ile geçti.

Gültekin Ailesinin Acı Günü
DUYGUSAL MAÇ BAĞLAR'IN

Voleybol 3. Lig D Grubunda mücadele eden Bağlar Gençlik Spor Kulübü, duygu yoğunluğu içerisinde oynanan mücadelede Hakkari Anadolu Lise'sini 3-1 ile geçti.

TRİBÜNLERDE GÖZ YAŞI

Bağlar Gençlik Spor Kulübü'nün kurucularından ve yöneticilerinden Murat Gültekin'in ani vefatı nedeniyle saygı duruşuyla başlayan mücadelede Rahmetli Murat Gültekin'in aileside yer alırken, tribünlerde göz yaşı adeta sel oldu.
Bağlar Gençlik Spor ve Hakkari Anadolu Lise'si oyuncu ve idarecilerinin birlikte pankartla sahaya çıktığı mücadelede duygu dolu anlar yaşandı.
Bir kaç gün önce vefat eden Murat Gültekin'in kurucuları arasında olduğu Bağlar Gençlik Spor Kulübü, hafta sonu oynadığı Hakkari Anadolu Lisesi mücadelesi öncesinde kulübün kurucularından Cuma Gültekin ve Murat Gültekin anısına pankart ile çıktı. Ailelerinde yer aldığı tribünde göz yaşları sel olurken, Bağlar Gençlik Spor Kaptanı bir kaç gün önce vefat eden Murat Gültekin'in oğlu Fırat Gültekin'e karanfil vererek, kulüp olarak acılarını paylaştıklarını belirtti.

KARDEŞ ACISIYLA MAÇA ÇIKTI


Bağlar Gençliik Spor Kulübü Antrenörü Şaban Gültekin, abisinin vefatı dolayısıyla gerçekleştirilen duygusal maçta oyuncularına teşekkür etti.Gültekin; " Acımız taze. Ağabeyimi kaybettim. Kulübümüzü babamız kurmuştu. Yıllar sonra ağabeyimle canlandırmak istedik. Amacımız gençlerimiz kahve köşelerinden kurtarıp, salon sporlarını sevdirmekti. 3. Lig'de tek amacımız bu memleketin, bölgenin gençlerine küçükte olsa bir katkıda, faydada bulunmak. Bu amaçla bu kulüp kurulmuştu. Ağabeyimi bir kaç gün önce kaybettik. Bu maça çıkmayacaktım aslında ama sporcu kardeşlerimiz özellikle rica etti. Biz bir aile kulübüyüz. Bu acı hepimizin ama bu maça rahmetli abim için çıkmak istediklerini belirttiler. Özellikle ailemizi davet ettiler. Acımıza rağmen buraya geldik. Sporcu kardeşlerimiz pankart yapmışlar. Bu bizi daha da duygulandırdı. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Duygu yoğunluğu altında oynanan mücadelede Bağlar Gençlik Spor Kulübü, rakibini 3-1 ile geçti.
Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2013, 23:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER