GÜNDEM FUTBOL!

Geçen sezon Playoff’a yükselme başarısı gösteren Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor kulüp yöneticileri Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TSO) ziyaret etti.

GÜNDEM FUTBOL!

 Geçen sezondan çok güçlü bir kadroyu devraldıklarını belirten Büyükşehir Belediyespor Eşbaşkanı İhsan Avcı amaçlarının, mevcut kadroyu güçlendirerek hem sportif başarı elde etmek, hem de spor bilincini çekirdekten oluşturarak, sporun kaynaştırıcı, sosyal duyarlığı arttırıcı rolünü öne çıkartmak olduğunu söyledi.

DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar ise konuşmasında yeni yönetime başarı dileklerinde bulunarak, önümüzdeki sezon Diyarbakır’ı temsil edecek olan Büyükşehir Belediyespor’un yeni başarılara imza atacağına yürekten inandıklarını belirtti. Büyükşehir Belediyesi’nin kentin tanıtımı için yapmış oldukları çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirten Sayar, “Kentin kalkınması için sosyal, ekonomik, kültürel birçok etken önem teşkil ediyor. Bunların yanında güçlü ve başarılı bir spor kulübümüzün ulusal liglerde mücadele etmesi ve başarılı olması, kentin kalkınmasına ve tanıtımına artıdeğer katacaktır” dedi.

SİVİL DESTEK ŞART

Hem bireysel hem de kurum olarak spora olan ilgilerini dile getiren Sayar, “Hem sivil toplum kuruluşu kimliğimizle hem de bu kentin önemli bir dinamiği olarak, kulübümüzün başarısı için elimizden gelen maddi ve manevi bütün desteği sağlamaya hazırız. Nüfusu 1,5 milyon olan şehrimizin süper ligde temsil edilmemesi üzüntü verici. Özellikle köklü Diyarbakırspor geleneğinden gelen ve futbola olan ilgisiyle bilinen halkımızın, en kısa zamanda şehrimizi süper ligde temsil edilecek bir takıma kavuşması en büyük temennimizdir” diye konuştu.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2014, 14:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER