HAKEM PROVOKASYONUNDAN SONRA CEZA TEHDİDİ

Topun çizgiyi geçmediği pozisyonda rakip takıma verilen şaibeli golle 1461 Trabzon’a 1-0 mağlup olması büyük infiale yol açan Diyarbekirspor’a Türkiye Futbol Federasyonu’ndan tehdit gibi bir yaklaşım daha geldi. Maçta görev yapan TFF temsilcilerinin raporuyla kulüp ve teknik heyet Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi. TFF’nin bu tutumu bölge kulüplerine uygulanan adaletsizliği ve çifte standardı bir kez daha ortaya koydu.

HAKEM PROVOKASYONUNDAN SONRA CEZA TEHDİDİ

Zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmada hakemlerin akıllara zarar veren gol kararıyla 1461 Trabzon’a mağlup olan Diyarbekirspor’da bu adaletsizliğin yankıları devam ederken, Türkiye Futbol Federasyonu’ndan tehdit gibi bir karar daha geldi. Maçta görev yapan TFF temsilcisi, televizyonda canlı yayınlanan ve tüm Türkiye’nin şahit olduğu skandal hakem kararına tepki gösteren taraftarların tutumunu “çirkin tezahürat,” bu karara isyan edip kırmızı kart gören teknik direktör Kemal Kılıç ve Sportif Direktör Caner Kuzu’nun yaklaşımını da “sportmenliğe aykırı hareket “ olarak değerlendirip rapor etti. PFDK’ya sevk edilen kulübe verilecek cezalar Perşembe günü belli olacak.

KÜFÜRBAZ TRABZON’LU FUTBOLCU RAPOR EDİLMEDİ

Maç içerisinde Diyarbekirspor’lu futbolcu Serhat Enes Çalışan’ın annesine yönelik galiz küfürler ettiği iddia edilen 1461 Trabzon’lu futbolcu Behlül Aydın’ın rapor edilmemesi de büyük tepki çekti. Serhat Enes Çalışan, Trabzon’lu futbolcunun ağza alınmayacak hakaretlerde bulunduğunu ileri sürerek hakemin bitiş düdüğünden sonra sinir krizleri geçirmiş, zorla sakinleştirilmişti.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER