Hedef 3 Puan, 10 Bin Taraftar

Pazar Günü Atatürk Stadyumunda Yeni Hocasıyla sahaya çıkacak olan Lider Diyarbakırspor'da hedef 3 puan ve 10 Bin taraftar.

Hedef 3 Puan, 10 Bin Taraftar

Pazar Günü Atatürk Stadyumunda Yeni Hocasıyla sahaya çıkacak olan Lider Diyarbakırspor'da hedef 3 puan ve 10 Bin taraftar. Diyarbakırspor 2. Lig 3. Grupta 41 Puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Ligde en az gol yiyen ve en iyi averaja sahip takımı. 

Diyarbakırspor Ayvalık Gücünü Konuk Edecek

3. Lig 3. Grupta 26 puanla 12. sırada olan Ayvalık Gücünü evinde ağırlayacak Diyarbakırspor ligin ilk yarısında deplasmanda 1-0 yenildiği rakibinden rövanşı alıp liderlik koltuğunda oturmaya devam etmek istiyor. Hafta başında yeni Teknik Direktör Fethi Çokkeser ile anlaşan Diyarbakırspor'da idmanların istekli ve neşeli geçmesi dikkat çekiyor.

Hüsnü Cezalı Gökhanın Durum Maç Günü Belli olacak

Diyarbakırspor'da Hüsnü Zeybekoğlu 4 Sarı kart cezası olduğu için forma giyemezken Stoper mevkinde oynayan ve sezon başından buyana başarılı maçlar çıkaran Gökhan Payal'ın sakatlığı devam ediyor. Gökhan'ın oynayıp oynamayacağı maç günü yapılan kontrollerin ardından netlik kazanacak.

Diyarbakırspor Azrailler Grubu ve Birlik Başkanı Ramazan Tugay ise Diyarbakır'lı sporseverin pazar günü Atatürk stadyumuna gelerek Diyarbakırspora destek olamalarını istedi. Bunun için bir takım çalaışmalar yapacaklarınıda belirten Tugay Cumartesi günü araçlarla kentte anons yapıp taraftarları maça davet edeceğiz amacımız Ayvalık Gücü maçında Diyarbakırspor'un sezon rekorunu kırmak 10 Bin taraftar sayısına ulaşarak takımızı desteklemektir dedi.  
























































Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2014, 14:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER