Hedefimiz 2. Lig

Bölgesel Amatör Lig'den (BAL) Spor Toto 3. Lig'e yükselen Yeni Diyarbakırspor'un Başkanvekili Mehmethan Akan, gelecek sezon da şampiyonluğu hedeflediklerini söyledi.

Hedefimiz 2. Lig
Bölgesel Amatör Lig'den (BAL) Spor Toto 3. Lig'e yükselen Yeni Diyarbakırspor'un Başkanvekili Mehmethan Akan, gelecek sezon da şampiyonluğu hedeflediklerini söyledi.

‘DİYARBAKIR İÇİN UMUT OLDUK’
AA Diyarbakır Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret eden Başkanvekili Mehmethan Akan, Müdür Behçet Güngör ile görüştü.
Diyarbakır'ın simge takımı Diyarbakırspor'un son yıllarda yaşadığı ekonomik sıkıntı nedeniyle büyük bir çıkışa geçtiğini bildiren Akan, bundan Diyarbakırlıların büyük üzüntü duyduğunu söyledi. Sporseverlerin futboldan mahrum kalmaması için 3 yıl önce Yeni Diyarbakırspor'u kurmayı kararlaştırdıklarını bildiren Akan, yaptıkları büyük transfer harcaması sonucu 3 yılda Spor Toto 3. Lig'e yükselmeyi başardıklarını belirtti.
‘BAŞKAN DİYARBAKIR HAYRANIDIR’
Akan, Spor Toto 3. Lig'e yükselmenin kendileri için yeterli olmadığını kaydederek, "Önümüzdeki sezon da şampiyonluğu hedefliyoruz. Bunun için gerekli harcamayı yapacağız. İstanbul'da yaşayan Başkanımız Fevzi İlhanlı Diyarbakır hayranıdır. Bu nedenle takım için büyük fedakarlık göstermekten çekinmiyor. Diyarbakırlı sporseverlerin maç keyfinden mahrum kalmasına çok üzüldü. Bu nedenle renkleri yeşil kırmızılı olan takım için bu yıl 1,5 milyon lira harcama yaptı" dedi.
KUTLAMA YERİ KAPLAN CİTY

Daha önce 27 Nisan Cumartesi günü Atatürk Stadı'nda yapmayı kararlaştırdıkları şampiyonluğu kutlama programını, hava şartları nedeniyle Kaplan City Park'a aldıklarını belirten Akan, "Şampiyonluk şöleninde Bedrettin Coşkun, Bahoz Midyatlı, Mehmet Şanlı ve Seyda Perinçek de sahne alacak. Giriş halkımıza ücretsiz olacak. Hem müzik hem de ikramlar sunulacak. " diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2013, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER