Heyecan Sona Erdi

Ateşli Silahlar Ulusal Egemenlik Kupası ve Milli Takım Seçme müsabakaları sona erdi.

Heyecan Sona Erdi

22 – 28 Nisan 2013 Tarihler Arasında Diyarbakır’da  Ziya Gökalp Spor Salonu'nun yanında bulunan atış poligonunda gerçekleştirilen 'Ateşli Silahlar Ulusal Egemenlik Kupası ve Milli Takım Seçme Müsabakasında' Diyarbakırlı atıcılar büyük başarılar elde ettiler. 

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atıcılık Antrenörleri Kadri ve Abdurrahman Akgün kardeşler ‘22 – 28 Nisan 2013 Tarihler Arasında Ateşli Silahlar Ulusal Egemenlik Kupası ve Milli Takım Seçme Müsabakalarında  sporcularımız çok büyük başarılara ulaştılar. Sporcularımızdan Genç Bayanlar Yat Ferdi dalında  Ezgi Hilal Yılmaz Birinci olup yeni Türkiye rekoru kırarak Gençler Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Başarıya ulaşan bir diğer sporcumuz  Büyük Erkeklerde Ömer Akgün, Dünya Kupasına ve Akdeniz Oyunlarına katılıp hem ilimiz Diyarbakır’ı hemde milli takımımızı temsil edecek." dedi.

Diyarbakır'da atıcılık denildimi akla gelen Akgün Kardeşler;’ Atıcılık branşında tüm şampiyonalarda büyük başarılar sağlıyoruz. Türkiye ‘de söz sahibiyiz. Buda çalışma ile emek vermek ile oluyor. Başarımızda  başta il Valisi Mustafa Toprak ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Abdullatif Umut’un büyük katkıları var. Bizlere destekleri sürdükçe başarılarımızda devam edecektir" diyerek sözlerini noktaladılar.
 

ABDULLATİF UMUT: GURUR DUYUYORUZ. 

Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Abdullatif Umut başarıya ulaşan atıcılar ile gurur duyduklarını belirterek şunları söyledi; "22 – 28 Nisan tarihleri arasında ilimiz Diyarbakır ‘da yapılan Ateşli Silahlar Ulusal Egemenlik Kupası ve Milli Takım Seçme Müsabakalarında sporcularımızın aldığı dereceler bizleri gururlandırmıştır. Birçok sporcumuz büyük başarılar elde etti. Atıcılık en başarılı branşlarımızın başında geliyor. Son yıllarda atıcılık milli takımına da bir çok sporcu gönderdik. Atıcılık branşına desteğimiz devam edecektir. Başarıda başta antrenörlerimiz olan Akgün kardeşler ile sporcularını  tebrik ediyorum ve inanıyorum ki  atıcılık milli takımında da büyük başarılar elde edecekler."

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2013, 10:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
İbrahim Demirci
İbrahim Demirci - 11 yıl Önce

bu akgün ailesinin kıymetini bilelim beyler. diyarbakır'ı bırakın bu ülkede böyle bir aile yok. abeleri kardaşları yeğenleri çocukları alayı başarılı madalya sahibi. başka ülkede olsa şimdi apartman sahibiydiler. bizde ise vermişiz bir bahçe idare edin diyoruz..

SIRADAKİ HABER