Hürriyet Koleji Diyarbakır'da

11 yıllık geçmişi bulunan Hürriyet Koleji, faaliyet alanlarına Diyarbakır'ı da ekledi. Çok dilli eğitim seçeneği ile fark yaratmayı hedefliyor.

Hürriyet Koleji Diyarbakır'da


11 yıllık geçmişi bulunan Hürriyet Koleji, ”aklın ışığı, kalbin nuru” sloganıyla Diyarbakır’da da hizmete giriyor. Diğer eğitim kurumlarından farklarının kurumsal bir anlayışla hareket etmeleri olduğunu dile getiren okul yönetiminin açıklamasında,” her yıl Türkiye'nin en iyi üniversite ve liselerine öğrenciler gönderen, nitelikli değerler eğitimi ile öğrencilerin ahlaki ve karakter gelişimine katkı sunan, çoklu dil eğitimi ile dünya vatandaşları yetiştirerek aklın ışığı kalbin nuru olmaya devam ediyor. “ ifadelerine yer verildi.
“ Dil Sistemi “ İle Kaliteli Eğitim
"Aklın ışığı, kalbin nuru" sloganı ile eğitim camiasında önemli hizmetler veren Hürriyet Koleji; Kaliteli akademik eğitim ile karakter ve değerler eğitimini bir arada öğrencilere ve velilere sunarak, son dönemlerde yaşadığı çeşitli sıkıntılarla gündeme gelen Diyarbakır’da eğitim - öğretim alanında önemli bir boşluğu doldurmayı hedefliyor.
Okuldaki eğitimin çoklu dil avantajı ile verildiğine vurgu yapılan okul yönetiminin açıklamasında,”Hürriyet Eğitim Kurumları kaliteli eğitimi ile her yıl Türkiye'nin en iyi üniversite ve liselerine öğrenciler gönderen, nitelikli değerler eğitimi ile öğrencilerin ahlaki ve karakter gelişimine katkı sunan, çoklu dil eğitimi ile dünya vatandaşları yetiştirerek aklın ışığı kalbin nuru olmaya devam ediyor.” ifadeleri kullanıldı.
Hem Eğitim,Hem Sosyal Faaliyetler
Okulun faaliyet alanları hakkında da bilgiler içeren açıklamada,”Kampüs bünyesinde; Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi birimlerini barındıran tam teşekküllü bir eğitim kompleksine sahiptir. Kapalı Spor Salonu, Yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, 3D-Sinema salonu, Teknolojik donanımlı laboratuvarlar ve diğer tam donanımlı atölyeleriyle öğrencilerinin akademik ve sosyal gelişimlerini en iyi şekilde desteklemektedir. Çağımızın gereklerine göre anaokul, ilkokul, orta okul ve lisede verdiğimiz robotik kodlama eğitimi ile çocuklarımızı geleceğe hazırlıyoruz.” denildi.
“Pandemiye Karşı Tüm Tedbirler Alındı”
Eğitim faaliyetlerinin pandemi sürecinden olumsuz etkilenmemesi için tüm tedbirlerin alındığı da kaydedildi. Açıklama,şu ifadelerle sonlandırıldı ;
”Hürriyet Koleji Kampüsünde eğitim-öğretimin, pandemi sürecinden dolayı aksamaması için online ve offline eğitim altyapısı adına tüm tedbirler alınmıştır. Sosyal mesafe ve hijyen amaçlı tüm tedbirlerin profesyonel ekipler tarafından uygulanması, yenilikçi ve modern yapısını, sürpriz süreçlere hızla uyarlayabilme potansiyelini de göstermektedir.
Hürriyet koleji; Diyarbakır'a eğitimde yeni bir soluk getirmek üzere 2020-2021 eğitim öğretim sezonunda hizmete başlayacaktır.”

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdullah nurlu
Abdullah nurlu - 4 yıl Önce

Şehrimiz adına çok sevindim
Diğer şehirlerdeki yorumlar çok olumlu
Bu okullarla ilgili

Memet
Memet - 4 yıl Önce

Hürriyet koleji Van kampüsünde öğrencim vardı. Çok memnun kalmıştık. Gözü kapalı herkese tavsiye ediyorum. İlgi ve alaka ile birlikte akademik başarıda çok iyiler. Tebrikler.

Mehmet mehmet
Mehmet mehmet - 4 yıl Önce

Hayırlı olsun. Hem Kolej hem de diyarbakır için sevindim. Karakterli nesiller yetişir inşaAllah.

Murat Erciş
Murat Erciş - 4 yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun. Amedin bu kosepte bir okula gerçekten ihtiyacı vardı.

X
X - 4 yıl Önce

Bence her şey olduğu gibi değil...

SIRADAKİ HABER