İbrahim Yazıcı Vefat Etti

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Bursaspor - Orduspor maçında rahatsızlanan Yazıcı, karşılaşma sonrasında hastaneye götürülmüş ve 1 gün sonra da yoğun bakıma alınmıştı.

İbrahim Yazıcı Vefat Etti
Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Bursaspor - Orduspor maçında rahatsızlanan Yazıcı, karşılaşma sonrasında hastaneye götürülmüş ve 1 gün sonra da yoğun bakıma alınmıştı. Bir süredir hastanede tedavi gören İbrahim Yazıcı'nın kalbi bu sabah 06:30'da yeniden durdu. Doktorların çabaları sonunda Yazıcı yeniden hayata döndürülmüştü. Son olarak Yazıcı'nın durumu çğle saatlerinde bir kez daha kötüye gitti. 65 yaşındaki Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı bugün saat 13:40'da hayatını kaybetti. 

DOKTORUNDAN AÇIKLAMA 

Bursa Acıbadem Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nadir Şener şu açıklamayı yaptı: Bildiğiniz gibi İbrahim Yazıcı kalp durması ile hastanemize geldi, yoğun bakıma kaldı. Bu sabah yeniden kalbi durdu ama geri döndürüldü. İbrahim Yazıcı'yı 13:40 itibariyle kaybettik. Tüm sevenlerine ve Bursaspor camiasına başsağlığı dileriz. 

"HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN" 

"Yazıcı'nın vefatı ardından açıklama yapan Kulüpler Birliği Başkanı Halil Ünal şunları söyledi: Tarif edilemeyecek şekilde üzgünüm. Çok önemli bir spor adamını ve çok iyi bir aile dostumu kaybettim. Anadolu takımına şampiyonluk yaşatarak, Anadolu takımlarının önünü açtı ve neler yapabileceğini gösterdi. Hepimizin başı sağolsun."

RADİKAL

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2013, 15:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER