İKİ TRANSFER BİRDEN

Diyarbekirspor, transferin son gününde Bandırmaspor’dan kaleci Ramazan Evren Üstündağ ve Bağcılarspor’dan savunma oyuncusu Musa Akarslan’ı renklerine bağladı. Böylece ara transferde 14 futbolcu transfer edildi.

İKİ TRANSFER BİRDEN

Diyarbekirspor, ara transferin son gününde iki önemli hamle gerçekleştirdi. Devre arasında 14 futbolcu ile yollarını ayırarak yeni bir kadro kuran Diyarbekirspor, Diyarbekirspor, transferin son gününde Bandırmaspor’dan kaleci Ramazan Evren Üstündağ ve Bağcılarspor’dan savunma oyuncusu Musa Akarslan’ı renklerine bağlayarak ara dönemde kadrosuna kattığı futbolcu sayısını 14’e çıkardı.


Sağbek ve stoper bölgelerinde görev yapan Musa ,Kasımpaşa alt yapısında futbola başladıktan sonra son olarak bu sezonun ilk yarısında Bağcılarspor’da forma giydi. Genç futbolcu ile 2.5 yıllık sözleşme imzalandı.

Şampiyonluklar Yaşayan Kaleci

 Tecrübeli kaleci Ramazan Evren Üstündağ’ın ise Tepecikspor,Altınordu kulüplerinde iki yıl üst üste,Tarsus İdman Yurdu ve Erzurumspor’da ise 1’er kez olmak üzere 4 şampiyonluk yaşadığı bildirildi. Son olarak sezonun ilk yarısında Bandırmaspor’da forma giyen Ramazan Evren Üstündağ’ın gelişiyle kalede yaşanan sorun çözüldü.

Sportif Direktör Mustafa Soley,bu transferlerle beraber güçlendiklerini ve ligde çıkış yakalayacaklarını söyledi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2019, 18:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER