İl Spor Okulları Başladı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yaz döneminde açılan il spor merkezleri bu yıl 26 branşta faaliyet göstererek açıldı.

İl Spor Okulları Başladı
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yaz döneminde açılan il spor merkezleri bu yıl 26 branşta faaliyet göstererek açıldı.

Seyrantepe Spor Salonunda yapılan il spor merkezlerinin açılış törenine il vali yardımcısı Cemal Hüsnü Kansız, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Şahabettin Aydın ile şube müdürleri, ASKF başkanı Remzi Dayan, sporcular,antrenörler ve veliler katıldı.

Seyrantepe spor salonunda yapılan açılış töreninde il vali yardımcısı Cemal Hüsnü Kansız, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Şahabettin Aydın birer konuşma yaptılar.

YENİ ŞAMPİYONLAR YETİŞTİRECEĞİZ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Şahabettin Aydın törende yaptığı konuşmada şunları söyledi; ' Her sene yaz aylarında faaliyete geçirdiğimiz il spor okulları bu yıl 26 branşta faaliyet gösterecek. 25 Branşta ücretsiz eğitim verilirken sadece yüzme branşında ücret alınacak. Yaz okullarında yeni şampiyon olacak gençler yetiştirme amacıyla her sporcumuz ile özel olarak ilgileneceğimiz bir şekilde açtık okulumuzu. Amacımız, gençlerimizin, çocuklarımızın okulun stresinden uzaklaştırıp sporsal faaliyetlerle sağlıklı yaşama yönlendirip, yeni şampiyonlar çıkarmaktır"

Okulların kapatılması nedeniyle açılan yaz okullarında çocukların ve gençlerin serbest zamanlarının değerlendirilmesinde katkıda bulunacaklarını belirten Aydın, "Kötü alışkanlardan uzaklaştırılmasına sporun sevdirilmesi ve gelecek nesilin sağlıklı yetiştirilmesi büyük önem arz edilmektedir' diye konuştu.








Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2013, 13:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER